Αλλού γίνονται τα καζάνια και αλλού βράζει... - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Αλλού γίνονται τα καζάνια και αλλού βράζει...

Τα ρακοκάζανα του Νοέμβρη πληθαίνουν, οι παρέες σμίγουν και οι πολιτικές κουβέντες ζεσταίνονται όλο και πιο πολύ.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο τα καζάνια τελικά βράζουν λιγότερο απο τα καζάνια του πολιτικού στίβου που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και ανάβουν... φωτιές.

Καζάνι που βράζει είναι και η περιοχή της επαρχίας Σητείας όπου μετά τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου...


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ




Η δυσαρέσκεια απο ψηφοφόρους της Ν.Δ είναι έντονη, δεδομένο ότι τα κρυφά ραντεβού, οι αυστηρές προειδοποιήσεις και οι εν κεντρικής πολιτικής σκηνής παρεμβάσεις έχουν ανοίξει τον χωματόδρομο της προεκλογικής περιόδου.

Πολίτες που αντιδρούν στην οποιαδήποτε εμπλοκή πολιτικών προσώπων με τα δημοτικά δρώμενα.

Παραθέτοντας τις σκέψεις μου αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί
 ( πολίτες με μικρο, - μεγαλό συμφέροντα τους ) που επι σειρά ετών ανεβάζουν στα ύψη και ονομάζουν άρχοντες ανθρώπους της διπλανής πράσινης ή μπλέ πόρτας.

Ας αποδείξει η τοπική κοινωνία, και ας συλλογιστεί απο το μπαούλο της μνήμης τι κέρδισε και τι έχασε αυτός ο τόπος, επί σειρά ετών.
Οι θύμησες τελειώνουν στην παραλιακή των ρακάδικων και ξεκινάνε στο πληκτρολόγιο της αντιπολίτευσης.

Κερδισμένοι στον βωμό των γραφείων βρίσκονται σήμερα... οι καλοί μαθητές που ο δάσκαλος τους έβαλε ΆΡΙΣΤΑ σε αξιολογήσεις και τους ανέφερε ότι έχουν ακόμα μέλλον στην ολοκλήρωση του θεάρεστου έργου που έχουν ξεκινήσει.

Ας ξυπνήσουν οι θύμησες και ας αναλογιστεί η κοινωνία με καθαρότητα και ειλικρίνεια ποιός έχει ανάγκη να γίνει δήμαρχος και ποιόν έχει ανάγκη η κοινωνία για δήμαρχο.

Οι υπάρχουσες υποψηφιότητες για το δήμο Σητείας και όποιες άλλες έρθουν, ας αξιολογηθούν με βάση την ικανότητα, την καθαρότητα, το όραμα, και την καθημερινή παρουσία τόσο στα δημοτικά συμβούλια με ανάδειξη θεμάτων, όσο και στα ρακάδικα της πόλης, σε θέματα που αφορούν την ποιοτικότερη ζωή των κατοίκων της επαρχίας.



Post Top Ad

.............