Ακόμη 40 εκ. € θα επενδύσει ο Thomas Cook Hotel Investments, σε ξενοδοχεία στη Μεσόγειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ακόμη 40 εκ. € θα επενδύσει ο Thomas Cook Hotel Investments, σε ξενοδοχεία στη Μεσόγειο


Οι Thomas Cook και LMEY, μέσω της κοινής επιχείρησης Thomas Cook Hotel Investments, εξασφάλισαν 40 εκατ. ευρώ χρηματοδότησης για να επενδυθούν σε ξενοδοχεία της Μεσογείου.  Ολόκληρο το ποσό θα χορηγηθεί αποκλειστικά από την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία είναι η μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα, με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας.




Πιο αναλυτικά, το ποσό θα χρησιμοποιηθεί για επενδύσεις σε ιδιόκτητες ξενοδοχειακές μονάδες στις βασικές αγορές της Μεσογείου στον τουρισμό ήλιο,υ παραλίας και θάλασσας, με τον συγκεκριμένο γύρο χρηματοδότησης να επικεντρώνεται ιδιαίτερα στις ευκαιρίες στα ελληνικά νησιά. Κύκλοι του Thomas Cook σημειώνουν ότι θα απαιτηθεί περαιτέρω χρηματοδότηση για την απόκτηση περισσότερων ξενοδοχειακών ακινήτων γύρω από τη Μεσόγειο. Η Thomas Cook Hotel Investments περιλαμβάνει σήμερα ξενοδοχεία σε Ρόδο, Κρήτη, Μαγιόρκα, Ίμπιζα και ηπειρωτική Ισπανία, ενώ επενδύει πάνω από € 7 εκ. στο ξενοδοχείο Sunwing Καλλιθέα στη Ρόδο, αυτό το Χειμώνα, και ανοίγει ένα νέο Casa Cook στην Ίμπιζα το Καλοκαίρι του 2019. 


Η Thomas Cook Hotel Investments ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2018, με ένα αρχικό κεφάλαιο 150 εκ. λιρών από τον Thomas Cook  και την εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων που εδρεύει στην Ελβετία, LMEY Investments., για να υποστηρίξει την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων του Thomas Cook, ως μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να έχει μεγαλύτερο έλεγχο στα ξενοδοχεία και να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στον πελάτη. Η στρατηγική της είναι να αποκτήσει ξενοδοχεία χαμηλότερων κατηγοριών, ή πεπαλαιωμένα, να τα εκσυγχρονίσει και να τα αναβαθμίσει, μετατρέποντάς τα σε ξενοδοχεία με το δικό του εμπορικό σήμα. Ο Enric Noguer, επικεφαλής της Thomas Cook Hotels & Resorts, δήλωσε: «Αυτή η πρώτη δόση χρηματοδότησης είναι ένα σημαντικό βήμα για να μας βοηθήσει να επιταχύνουμε την ανάπτυξη του ξενοδοχειακού μας επενδυτικού βραχίονα. Με την απόκτηση περισσότερων ξενοδοχείων που θα διαχειριζόμαστε πλήρως, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε καλύτερες αποδόσεις για τον όμιλο και να επιτύχουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση του πελάτη. Συνεχίζουμε να επιδιώκουμε περαιτέρω χρηματοδότηση για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε ξενοδοχεία στη Μεσόγειο, όπου μπορούμε να προσφέρουμε την εμπειρία μας στον τομέα της διαχείρισης ξενοδοχείων, σε συνδυασμό με τη δύναμη διανομής του ταξιδιωτικού μας πράκτορα».

Πηγή:  money-tourism.gr

Post Top Ad

.............