Τάκης Καλουτσάκης (Hersonissos Hotels): Η Κρήτη μπορεί να αναπτύξει περισσότερο τον τουρισμό πολυτελείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Τάκης Καλουτσάκης (Hersonissos Hotels): Η Κρήτη μπορεί να αναπτύξει περισσότερο τον τουρισμό πολυτελείας

«Η Κρήτη έχει όλες τις δυνατότητες και τις προοπτικές για να αναπτύξει περισσότερο τον τουρισμό πολυτελείας. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος, ένα άλλο προϊόν», αναφέρει ο πρόεδρος του Hersonissos Group Hotels Τάκης Καλουτσάκης, με αφορμή το νέο 5άστερο ξενοδοχείο του ομίλου Abaton Island Resort & Spa (φωτογραφία) στην περιοχή της Χερσονήσου του Ηρακλείου. Σύμφωνα με τον κ. Καλουτσάκη, η κίνηση σε αυτή την κατηγορία των ξενοδοχείων θα παρουσιάσει μεγαλύτερη αύξηση το Σεπτέμβριο σε σχέση με τους μήνες του καλοκαιριού. 



Ο Τάκης Καλουτσάκης Ο ίδιος σχολίασε ότι οι πελάτες αυτής της κατηγορίας, κυρίως Ευρωπαίοι, Αμερικανοί, Καναδοί, Αυστραλοί, κάνουν μέσο όρο διακοπές τεσσάρων ημερών και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν, αλλά για κάτι που αξίζει. «Μπορεί να έχουν χρήματα αλλά χωρίς να είναι μίζεροι, αυτό δεν σημαίνει ότι τους αρέσει να τα πετάνε. Δεν είναι βλάκες. Εκτιμούν και πληρώνουν την ποιότητα και τις καλές υπηρεσίες. Αυτό πρέπει να έχουμε υπόψη μας, εάν θέλουμε να τονώσουμε τον τουρισμό αυτής της κατηγορίας στην Κρήτη και κατά τη γνώμη μου μπορούμε να το κάνουμε. Το νησί μας έχει όλες τις δυνατότητες αρκεί να τις αξιοποιήσουμε σωστά».  

 Πηγή: www.patris.gr Φωτογραφία Abaton Resort: www.abaton.gr



Post Top Ad

.............