Με πλήθος επισκεπτών συνεχίζεται η έκθεση «CRETAN WOMEN’S WEEK 2018» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Με πλήθος επισκεπτών συνεχίζεται η έκθεση «CRETAN WOMEN’S WEEK 2018»

Συνεχίζεται η  έκθεση «CRETAN WOMEN’S WEEK 2018» που διοργαγανώνει ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης έως 5 Αυγούστου στη πλατεία  Ελευθερίας στο Ηράκλειο με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και της ΟΕΒΕΝΗ.

Μια έκθεση που στόχο έχει την ανάδειξη-προώθηση της Κρητικής γυναικείας επιχειρηματικότητας, της οικοτεχνίας, της παράδοσης και των Κρητικών προϊόντων.




«Η γυναικεία επιχειρηματικότητα έχει μεγάλη δράση στη Κρήτη στηριζόμενη βασικά στη παράδοση και στην οικοτεχνία. Περισσότερες από 500 γυναίκες δραστηριοποιούνται στην επιχειρηματικότητα στο νησί, μάλιστα ένας μεγάλος αριθμός μέσω των γυναικείων συνεταιρισμών έχουν μεγάλη επιτυχία και παράγουν εξαιρετικά προϊόντα. 
Η Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Κρήτης, Πρόεδρος του Αναπτυξιακού συλλόγου γυναικών επιχειρηματιών Κρήτης Μαρία Πιτσικάκη παρών δίπλα σε κάθε εκθέτη, φανερά ικανοποιημένη, συμμετέχοντας και συνομιλώντας με τον κόσμο.


“ CRETAN WOMEN’S WEEK 2017” με πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στη πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες. Ογδόντα γυναίκες επιχειρηματίες εκθέτουν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τα προϊόντα τους που διακρίνονται για την ποιότητα και την καινοτομία τους. 








 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ




























































Post Top Ad

.............