Ξεκινά σήμερα Τρίτη το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Ξεκινά σήμερα Τρίτη το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων


Το πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων (Chania International Photo Festival) που θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι), διοργανώνουν η Blank Wall Gallery, με συνδιοργανωτή το Δήμο Χανίων και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. Στο φεστιβάλ θα παρουσιαστεί η δουλειά 350 καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.


Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν, συγκεντρώθηκαν μέσα από ένα διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το Μάη του 2018 και οι φωτογράφοι υπέβαλλαν δουλειά τους σε μία από τις 16 κατηγορίες που είχαν οριστεί από τους διοργανωτές. Η δουλειά που θα εκτεθεί επιλέχθηκε από μία διεθνή επιτροπή φωτογράφων και καθηγητών φωτογραφίας. Το Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του σήμερα Τρίτη 28 Αυγούστου στις 19:00.


Κατά τη διάρκειά του θα υπάρξουν διάφορες δράσεις ξεκινώντας τσήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου με το Master class του γνωστού φωτορεπόρτερ και Λέκτορα στο Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Νίκου Αποστολόπουλου, «ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ» . Ο κ. Αποστολόπουλος θα μιλήσει για το Ελληνικό φωτορεπορτάζ κατά τη διάρκεια του 80 και όχι μόνο και θα συζητήσει με το κοινό. Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 13:00 και 17:00 – 22:00.

ΠΗΓΗ - ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............