Συγχαρητήρια φορέων για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Συγχαρητήρια φορέων για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων



Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη στους επιτυχόντες μαθητες-μαθήτριες 

Τα συγχαρητηρια του σε ολους τους επιτυχόντες μαθητες-μαθήτριες στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτακης.Ο Περιφερειάρχης εκφράζει επισης τα συγχαρητήρια του στους εκπαιδευτικους και τους γονείς των μαθητών για την στήριξη και συμπαράσταση τους. Συγκεκριμένα στην δήλωση του ο Περιφερειάρχης αναφερει:

“Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες  που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η επιτυχία τους αποτελεί το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που στη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων, στάθηκαν δίπλα τους. Καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους”



Συγχαρητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συγχαίρω θερμά τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, είναι η επιβράβευση μιας μακράς και επίμοχθης προσπάθειας. Η επίτευξη των στόχων τους αποτελεί, συνάμα, την απαρχή μιας νέας πορείας στην ζωή και στον χώρο της εκπαίδευσης. Εύχομαι καλό ξεκίνημα και καλές σπουδές.

Συγχαρητήρια, επίσης, στους γονείς και στους καθηγητές των μαθητών, οι οποίοι, υπερβαίνοντας τις πολλές αντιξοότητες που επέφερε η πολύχρονη οικονομική κρίση στην χώρα μας, συνέβαλαν καθοριστικά στην προετοιμασία για την είσοδο των αποφοίτων της Μέσης Εκπαιδεύσεως στα Πανεπιστήμια και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα.

Οι μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να απογοητευθούν. Οι εξετάσεις αυτές δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία στην ζωή τους. Θα τους δοθούν επανειλημμένως οι δυνατότητες να εκπληρώσουν τους σκοπούς και τα όνειρά τους. Τους προτρέπω, με ψηλά το κεφάλι, να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τις επιλογές τους.



Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλα τα παιδιά και ειδικά στους μαθητές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Οι προσπάθειες πολλών χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγχαρητήρια στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν το δικό τους δύσκολο αγώνα, στηρίζοντας τα παιδιά στη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Για όσους δεν εκπλήρωσαν τον στόχο τους, με υπομονή, επιμονή και με θέληση θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.



Συγχαρητήρια Δήλωση Δημάρχου Χερσονήσου.

Έκλεισε και φέτος, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ένας ακόμη κύκλος μαθητικής ζωής για τους απόφοιτους μαθητές των λυκείων ολόκληρης της χώρας και βέβαια της περιοχής του Δήμου μας.

Συγχαίρουμε λοιπόν θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν σ αυτήν την πρώτη δύσκολη δοκιμασία της ζωής τους και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή της προτίμησής τους. Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, ενώ προσπάθησαν, καθώς είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, ευκαιρία που σίγουρα θα τους δοθεί και στο μέλλον, αφού η ζωή τους επιφυλάσσει πολλές ευκαιρίες.

Εξάλλου, σημασία δεν έχει πάντα ο προορισμός αλλά κυρίως το ταξίδι!
Καλές σπουδές και καλή δύναμη σε όλους! Η προσπάθεια δεν σταματάει ποτέ!




Συγχαρητήρια Κώστα Μαμουλάκης στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων

«Θα ήθελα να απευθύνω και δημόσια, τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές του Μαλεβιζίου – και όχι μόνο – που πέτυχαν τον στόχο εισαγωγής τους στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό τους.
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς, που για μια ακόμα χρονιά κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μεταδώσουν τις απαραίτητες γνώσεις, όπως επίσης και τους γονείς, που έδωσαν τον δικό τους αγώνα και υποστήριξαν τα παιδιά τους σε αυτή την προσπάθεια.

Για τις μαθήτριες και τους μαθητές που εφέτος δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους, θα ήθελα να πω μόνο τούτο: Τίποτα δεν τελειώνει εδώ! Οι ευκαιρίες συνεχίζονται και η επιμονή καθώς και η προσήλωση στα όνειρά μας, ήταν, είναι και θα παραμένει πάντα, το μυστικό της επιτυχίας!»



Συγχαρητήρια Μιχάλη Καρχιμάκη στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα,γιά χιλιάδες παιδιά που είδαν τα όνειρα τους να αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα, με την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Ειναι μια ιδιαίτερη μέρα και για τους γονείς αλλά και για τους δασκάλους που στάθηκαν δίπλα τους.
Είναι ομως και μια άλλη μέρα για όσα παιδιά δεν τα κατάφεραν,που πρέπει να αξιοποηθεί βάζοντας μπροστά στον αμέσως επόμενο χρόνο γιατί δεν χάθηκε τίποτα ,την δύναμη του θέλω και του μπορώ.
Οι δυνατότητες και οι προκλήσεις είναι πάντα μπροστά.
Συγχαρητήρια και καλή πορεία στο δρόμο για την μόρφωση και την ζωή.
Το μέλλον διαμορφώνεται απο σας.


Post Top Ad

.............