«Βιοτουρισμός - Φύση, Οικονομία, & Καινοτομία στην Ιεράπετρα» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

«Βιοτουρισμός - Φύση, Οικονομία, & Καινοτομία στην Ιεράπετρα»

Η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας, σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της εκδήλωσης με θέμα «Βιοτουρισμός - Φύση, Οικονομία, & Καινοτομία στην Ιεράπετρα», που θα παραθέσουν στη Συνεδριακή Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στην Ιεράπετρα, στις 4 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 18:00–21:00.



Ο κύριος άξονας της συζήτησης θα αφορά στις σύγχρονες προκλήσεις για την επίτευξη των στόχων της τουριστικής ανάπτυξης και στην ολοένα αυξανόμενη αναγκαιότητα για αλλαγή στρατηγικής, ενώ θα παρατεθούν οι δυνατότητες εφαρμογής του βιοτουρισμού ωςκαινοτόμου περιβαλλοντικής πολιτικής για μια συντονισμένη διαχείριση των εξωαστικών περιοχών του Δήμου Ιεράπετρας και ειδικότερα των περιοχών Νatura 2000. Στο πάνελ των ομιλητών συμμετέχουν ο Οικονομολόγος, Ειδικός Συνεργάτης της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής Ευθύμιος Μπάκας, η Διευθύντρια Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Κρήτης κα Ελένη Χατζηγιάννη καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ιεράπετρας κος Αργύρης Πανταζής.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στα πλαίσια του προγράμματος «Φυσικό περιβάλλον και Καινοτόμες δράσεις στον Βιοτουρισμό – Δήμος Ιεράπετρας» του Πράσινου Ταμείου σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε θερμά για τη συμπλήρωσή της on line φόρμας στον σύνδεσμο goo.gl/VJJAvV. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπ. Επικοινωνίας και Συντονισμού της εκδήλωσης, κα Μαρίκα Παναγιώτου στο τηλ. 210-6426221 και στη διεύθυνση mar.panagiotou@hotmail.com.

Προσβλέπουμε με μεγάλη εκτίμηση στην παρουσία σας.

Post Top Ad

.............