Συνεχίζεται έως τις 24 Αυγούστου η Γιορτή Κίτρου στο Γαράζο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Συνεχίζεται έως τις 24 Αυγούστου η Γιορτή Κίτρου στο Γαράζο

Συνεχίζεται η Γιορτή Κίτρου στο Γαράζο Μυλοποτάμου. Η παλαιότερη πολιτιστική εκδήλωση του Ρεθύμνου οργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαράζου με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου, του Δήμου Μυλοποτάμου και του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Ταλλαία 2018».

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα των ημερών συμμετέχουν μεγάλα ονόματα όπως ο Νεκτάριος Σαμόλης καθώς επίσης η Στέλλα Σειραγάκη, ο Μανώλης Βερδινάκης και ο Στέλιος Σταματογιαννάκης.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται επίσης στην ανάδειξη του κίτρου ως προϊόν γαστρονομίας με μεγάλα ονόματα να δίδουν το παρόν όπως οι κορυφαίοι ΣΕΦ Διονύσης Αλέρτας και Μυρσίνη Λαμπράκη, που θα παρασκευάσουν γλυκά και αλμυρά εδέσματα αποκλειστικά για την γιορτή κίτρου. Θα πραγματοποιηθούν επίσης ιδιαίτερες συνταγές από την ΣΕΦ Χριστίνα Μάλλιου και την παραδοσιακή μαγείρισσα Ελένη Ζοπιάκη.
Οι διοργανωτές θα εορτάσουν τα 30 χρόνια της γιορτής με μια κιτρόπιτα 150 κιλών ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων  θα λειτουργεί έκθεση καλλιτεχνών και παραγωγών τοπικών προϊόντων. 


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018
Ώρα: 21:00; Κρητική χοροεσπερίδα με τον Νεκτάριο Σαμόλη και τους συνεργάτες του
Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018
Ώρα: 20:00: Οι διάσημοι ΣΕΦ Διονύσης Αλερτάς και Μυρσίνη Λαμπράκη μαγειρεύουν με κίτρο! Κοπή  κιτρόπιτας 150 κιλών! Ώρα: 21:30: Συναυλία «Ένα τραγούδι θα σου πω» με τους Στέλλα Σειραγάκη, Μανόλη Βερδινάκη και Στέλιο Σταματογιαννάκη.

Συνεχίζεται έως τις 24 Αυγούστου η Γιορτή Κίτρου στο Γαράζο 

Post Top Ad

.............