Σχεδιάζοντας την Κρήτη του 21ου αιώνα σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Σχεδιάζοντας την Κρήτη του 21ου αιώνα σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου

Επί τη ευκαιρία της Συνεδρίασης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης ( ΠΕΔ Κρήτης) ,την 30ην Αυγούστου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10 πμ ,στην αίθουσα συνεδρίων του Δημαρχείου Ηρακλείου ( Lodgia)
θα γίνει παρουσίαση ενώπιον του προέδρου της ΠΕΔ Βασίλη Λαμπρινού Δημάρχου Ηρακλείου, του Διοικητικού της Συμβουλίου αυτής και όλων των Δημάρχων της Κρήτης, των αρχών αλλά και πολλών εκλεκτών προσκεκλημένων , από τον Δρ Γιάννη Νάθενα, ομογενή κατοίκου Νέας Υόρκης ΗΠΑ και προέδρου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΔΙΑΣ ( Dias International Academic Studies)με ΘΕΜΑ



Ανάλυση της Μελέτης Σκοπιμότητος ΥΠΕΧΩΔΕ , αριθ. Πρωτοκόλλου 7219/21 Ιουλίου 2008, , με τίτλο ΚΟΑΚ μετονομασθέντα σε ΜΙΝΩΙΚΗ ΟΔΟΣ (MINOAN ROAD) το 2010 λόγω της ανακάλυψης κατά τη διάρκεια των τοπογραφικών ερευνών του πλακόστρωτου αρχαίου Μινωικού δρόμου, αρχίζοντας από τη βόρεια είσοδο της Κνωσσού, ( πλάτους 4 μέτρων κατά τόπους , από τη μία άκρη της Κρήτης ως την άλλη.


Οι διατιθέμενοι χάρτες παρουσιάζουν τις λεπτομέριες της Μελέτης Σκοπιμότητος ως:


Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΟΔΟΥ
μεταξύ των 2 αεροδρομίων ( Χανίων και Καστελίου Πεδιάδος)

ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ με τον ΒΟΑΚ , ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ και ΔΥΤΙΚΑ της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ
ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ στο ΑΓΟΣ και στο ΔΡΑΜΑ του ΒΟΑΚ


Είναι γνωστό στους πάντες , ότι από πακέτο σε πακέτο της Ε.Ε. η Κρήτη αδικήθηκε ασύστολα και ότι ενώ σε όλη την άλλη Ελλάδα έγιναν μεγάλα έργα ολικής και σύγχρονοι δρόμοι στη Κρήτη γίνονται συνεχώς μπαλώματα του ΒΟΑΚ και δεν αφήνουν άλλη επιλογή παρά μόνον ΒΟΑΚ - ΒΟΑΚ . Ο κρητικός λαός δικαιούται και ζητάει να μάθει την αλήθεια γιατί τον έχουν έτσι εγκλωβήσει.

Διά αυτό και πριν την παρουσίαση της Μινωικής Κεντρικής Χάραξης
θα αναφερθούμε εν συντομία πως άρχισε από το 1992 η εισήγηση της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής ονόματι ΡΑΣΑ και πως η Ε.Ε. και οι ειδικοί αυτής πρότειναν τον Κεντρικό Οδικό Άξονα Κρήτης (ΚΟΑΚ), ως μόνη λύση και μάλιστα με χρηματοδότηση από το πακέττο Delor και Sander και πως αόρατες δυνάμεις τα πάγωναν όλα. Αφήνοντας τον αιματοβαμμένο ΒΟΑΚ να κρατάει δέσμια επί 50 ολόκληρα χρόνια την ανάπτυξη της Κρήτης και την Ισόνομη και Ισόζυγη πρόσβαση της Ενδοχώρας, Ορεινής και Νότιας Κρήτης, προς τα μεγάλα Κέντρα, Υγείας, Διοίκησης Παιδείας και Πολιτισμού . Αυτός είναι θεμελιώδης κανόνας της γέννησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στην Κρήτη καταργήθηκε.

Μετά τη συζήτηση επιφυλάσεται στο τέλος η μεγάλη έκπληξη της ΕΠΑΝΑΣΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ !!!



John Nathenas MD President Notary Public
President του ΔΙΑΣ

Post Top Ad

.............