Έφτασε στο αεροδρόμιο της Σητείας ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Έφτασε στο αεροδρόμιο της Σητείας ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης



Προσγειώθηκε λίγο μετά της 7 το πρωί στο αεροδρόμιο Σητείας Βιτσέντζος Κορνάρος το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, τον πρώην δήμαρχο του δήμου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη, τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κύριο Μάξιμο Σενετάκη  και στελέχη του Κόμματος σε τοπικό επίπεδο.

Τον κύριο Μητσοτάκη υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο με μαντινάδες ( που τον θεωρούσαν πρωθυπουργό )

Αυριανέ πρωθυπουργέ η Σητεία σε στηρίζει
και είναι σήμερα εδώ και σε καλωσορίζει 

Αρχηγέ η ελπίδα μας είσαι και το κατέχεις
Γι’ αυτό να παίρνεις δύναμη από εμάς να αντέχεις


Γιατί όπως την έκαμε ο ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα

 χρειάζεται προσπάθεια να την εσώσεις τώρα

Σε λίγο ξεκουμπίζεται κι εσύ Κυριάκο αρχίζεις
Με την νέα Δημοκρατία μας από την αρχή να χτίζεις


Όλη η Ελλάδα σε ζητά πρωθυπουργός να γίνεις
Γιατί θεωρεί πως μόνο εσύ πολλές ελπίδες δίνεις


Είσαι ο αυριανός πρωθυπουργός χωρίς αμφιβολία
Και μάλιστα πιστεύουμε σε αυτοδυναμία".


Στην τελετή υποδοχής ήταν  ο δήμαρχος Σητείας κύριος Θοδωρής Πατεράκης και ο αερολιμενάρχης του αεροδρομίου κύριος Δημήτρης Βερίγος.
Προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα απο μέλη της σχολής χορού  της Λίτσας Βεζυράκη ντυμένα με παραδοσιακές στολές.



Ο κ. Μητσοτάκης  θα έχει συνάντηση με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο δημαρχείο της πόλης και με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της περιοχής.
Ο κύριος Μητσοτάκης μετέβει στο λιμάνι της Σητείας όπου συναντήθηκε με τους ψαράδες της πόλης όπου είχε μια ιδιαίτερη κουβέντα για τους λαγοκέφαλους.

Σε δήλωση του ανέφερε
«Ως Κρητικός δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν Κρητικοί πολλών ταχυτήτων.Η Κρήτη είναι μία», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την αντίθεσή του στην απλή αναλογική όσον αφορά τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όπως είπε στην παρέμβασή του η απλή αναλογική, όπως ψηφίστηκε, θα οδηγήσει σε ακυβερνησία. Δεσμεύτηκε δε να αλλάξει το νόμο του ΥΠΕΣ, Π. Σκουρλέτη όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Δεσμεύτηκε δε να αλλάξει το νόμο του ΥΠΕΣ, Π. Σκουρλέτη όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική τονίζοντας πως «είναι αστείο να κόπτεται για ιδιωτικές επενδύσεις όταν ο βίος της δείχνει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βάζει φόρους», και παρουσίασε σε γενικές πτυχές το όραμά του για τη χώρα που, όπως είπε, συνοψίζεται στην πρόταση «λιγότεροι φόροι περισσότερες δουλειές, ασφάλεια για όλους».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ αναφέρθηκε, επίσης στην ανάγκη μείωσης φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και στην ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως λέει ψέματα όταν υποστηρίζει πως η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια. Χαρακτηριστικά ανέφερε ( Πρόκειται για το νέο μεγάλο ψέμα του κ. Τσίπρα. Έρχονται μειώσεις συντάξεων που μακάρι να μην έρχονταν. Τρία χρόνια τώρα πληρώνουμε τις σαχλαμάρες της κυβέρνησης. Πληρώνουμε το κόστος της αναξιοπιστίας τους ) 

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ιεράπετρα, όπου θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο. Ακολούθως, θα βρεθεί στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας, όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της Κρήτης με θέμα: «Λειψυδρία στην Κρήτη – Δίνουμε Λύσεις».
Στις 11 το μεσημέρι ο κύριος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τα εμπορικά καταστήματα της Ιεράπετρας.



Το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι στον Άγιο Νικόλαο όπου και θα συναντηθεί με φορείς της περιοχής.

Το απόγευμα θα μεταβεί στο Οροπέδιο Λασιθίου και ενώ η ανακοίνωση έλεγε ότι θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης της πόλης, οι νεώτερες πληροφορίες θέλουν να μην πραγματοποιήτε.

Στις 19:30 ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. (Ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Central).


Τέλος θα παραστεί στο Γάζι Ηρακλείου σε εκδήλωση για την ονοματοδοσία οδού «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».









Post Top Ad

.............