Βράβευση της ακτής του Anemos Luxury Grand Resort με «Γαλάζια Σημαία» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Βράβευση της ακτής του Anemos Luxury Grand Resort με «Γαλάζια Σημαία»

Για 2η συνεχή χρονιά η παραλία του ξενοδοχείου Anemos Luxury Grand Resort στην Γεωργιούπολη Χανίων κατακτά το βραβείο της «Γαλάζιας Σημαίας», ένα σύμβολο ποιότητας που απονέμεται με αυστηρά κριτήρια περιβαλλοντικής διαχείρισης, υποδομών, ασφάλειας και καθαριότητας σε οργανωμένες ακτές.
Η τελετή απονομής του βραβείου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, παρουσία της διοίκησης του ξενοδοχείου και των τοπικών αρχών της περιοχής.
Η ομάδα του Anemos Luxury Grand Resort είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στην προστασία του περιβάλλοντος και φροντίζει ώστε η ακτή του ξενοδοχείου να πληροί όλες τις προϋποθέσεις οργάνωσης, προσβασιμότητας, καθαριότητας, ποιοτικών υποδομών και ασφάλειας, προκειμένου οι επισκέπτες να απολαμβάνουν μια παραλία ιδανική για κολύμβηση και αναψυχή.



Στο πρόγραμμα της «Γαλάζιας Σημαίας» συμμετέχουν σήμερα περισσότερες από 45 χώρες παγκοσμίως. Συντονιστής του προγράμματος για την Ελλάδα είναι η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης. Το 2018 η χώρα μας κατέλαβε τη 2η θέση παγκοσμίως με 519 βραβευμένες ακτές, 15 μαρίνες και 1 σκάφος αειφόρου τουρισμού. Το Anemos Luxury Grand Resort είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Γεωργιούπολη Χανίων στο βορειοδυτικό τμήμα της Κρήτης. Απέχει μόλις 36 χλμ. από την πόλη των Χανίων και 19 χλμ. από την πόλη του Ρεθύμνου και προσφέρει εντυπωσιακή θέα στα Λευκά Όρη και το Κρητικό πέλαγος.

Post Top Ad

.............