H AgrecoFarms προάγει το κρητικό κρασί - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

H AgrecoFarms προάγει το κρητικό κρασί


Η AgrecoFarms, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους φιλόξενους χώρους της φάρμας, ενημέρωσε τους σομελιέ των ξενοδοχείων της Grecotel και τα στελέχη των εστιατορίων που έχουν επαφή με τους πελάτες, για τα καινούρια κρασιά που παράγει η φάρμα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.
Στη φάρμα καλλιεργούνται και οινοποιούνται τοπικές ποικιλίες της Κρήτης, όπως Βιδιανό, Μοσχάτο Σπίνας και Κοτσιφάλι και διεθνείς ποικιλίες όπως Chardonnay, Grenache Rouge και Syrah.


Ο Κώστας Γαλάνης, χημικός οινολόγος, δημιουργός του διεθνούς φήμης κρασιού «Νόστος» του οινοποιείου Μανουσάκης στα Χανιά και σύμβουλος της AgrecoFarms εδώ και μια 15ετία, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού σεμιναρίου, ενημέρωσε τα στελέχη που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τους ανέλυσε τα χαρακτηριστικά των νέων κρασιών. Στόχος της AgrecoFarms και της Grecotel είναι η παραγωγή κρασιών που στέκονται επάξια δίπλα σε διεθνείς ετικέτες και παράλληλα διατηρούν στο χρόνο και προάγουν τις τοπικές ποικιλίες.


Η πρωτογενής ανάπτυξη και η σύνδεσή της με την τοπική παράδοση και τον τουρισμό αποτελεί πρωτεύον μέλημα για τον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη – Grecotel και τους ανθρώπους του, με έμπρακτο παράδειγμα και υπόδειγμα την φάρμα AgrecoFarms. Γι' αυτόν τον λόγο, η στήριξη του αυθεντικού πρωτογενούς τομέα και των προϊόντων του αποτελεί, επίσης, έναν από τους τρεις βασικούς πυλώνες του νεοσύστατου φορέα κοινωφέλειας “Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF”.

H AgrecoFarms προάγει το κρητικό κρασί

Post Top Ad

.............