Ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία του Ο.Φ.Ι. στονΣεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία του Ο.Φ.Ι. στονΣεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο


Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου Φιλάθλων Ιεράπετρας (Ο.Φ.Ι.) κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχηγό κ. Νικ. Μαντζαράκη και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του συλλόγου, κομίζοντας μαζί τους το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος 2017-2018, που το περασμένο Σάββατο κατέκτησε η ομάδα της Ιεράπετρας.
Η αντιπροσωπεία του Ο.Φ.Ι., η οποία επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο με αφορμή τα ονομαστήρια του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο επειδή στήριξε έμπρακτα την ομάδα της πόλης. Επίσης, οι εκπρόσωποι του Ο.Φ.Ι. έδωσαν τις θερμές ευχές τους στον Σεβ. Μητροπολίτη τους για μακροημέρευση και πολύκαρπη ποιμαντορία. 


Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος συνεχάρη εγκάρδια όλα τα μέλη της οικογένειας του Ο.Φ.Ι., ποδοσφαιριστές, προπονητή, διοίκηση και λοιπούς συνεργάτες του συλλόγου για τη νίκη τους επί της Νίκης Βόλου στον τελικό της διοργάνωσης και για την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, όπως και για την εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Όπως τόνισε ο Σεβ. κ. Κύριλλος «η κορυφαία αυτή πανελλήνια επιτυχία σας προβάλλει τα μέγιστα την πόλη της Ιεράπετρας και αναδεικνύει τον αθλητισμό του τόπου μας και γενικότερα της Κρήτης, καθώς είναι η πρώτη φορά που ομάδα από τον Νομό Λασιθίου κατακτά το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος. 
Ο Σεβασμιώτατος, τέλος, ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Ο.Φ.Ι. για άνοδο του συλλόγου στη Football League (Β΄ Εθνική) και συνέχιση της επάξιας εκπροσώπησης της πόλης της Ιεράπετρας και του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου.

Post Top Ad

.............