Εγκαίνια νεφρολογικής μονάδος «Άγιος Παντελεήμων» στην Ιεράπετρα από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Εγκαίνια νεφρολογικής μονάδος «Άγιος Παντελεήμων» στην Ιεράπετρα από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο


Το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιουνίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστοιχούμενος από Κληρικούς της περιοχής, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στη νέα σύγχρονη πρότυπη νεφρολογική μονάδα «Άγιος Παντελεήμων» στην Ιεράπετρα, παρουσία των νεφρολόγων ιατρών της μονάδος και άλλων εκπροσώπων του ιατρικού κόσμου.


Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας κ. Παναγιώτη Δερεζέα και στο ιατρικό και λοιπό προσωπικό της μονάδος καλή επιτυχία στο έργο τους, το οποίο δεν έχει μόνο επιχειρηματικό ενδιαφέρον αλλά και ανθρωποκεντρική διάσταση, και σημείωσε ότι η σύγχρονη αυτή μονάδα τεχνητού νεφρού παρέχει μια επιπλέον αξία στην πόλη και την ευρύτετρη περιοχή της Ιεράπετρας.



Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο παριστάμενος Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο οποίος έδωσε τις ευχές του για την επίτευξη των σκοπών ενός τόσο σπουδαίου έργου για τον Δήμο της Ιεράπετρας και εξήρε την δημιουργία μιας νέας δομής υγείας στον τόπο μας, καθώς και ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Παναγιώτης Δερεζέας, που έκανε λόγο για ένα πρότυπο νεφρολογικό κέντρο, κατάλληλα εξοπλισμένο με υπερσύγχονα μηχανήματα και στελεχωμένο με το κατάλληλο άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των νεφροπαθών της ευρύτερης περιοχής του Λασιθίου αλλά και την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού.



Ακολούθησε η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις που στεγάζεται η δομή και των μηχανημάτων αιμοκάθαρσης νέας τεχνολογίας της Μονάδος.


Post Top Ad

.............