Καινούργια προστατευτικά κιγκλιδώματα τοποθετήθηκαν στον παραλιακό δρόμο της Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Καινούργια προστατευτικά κιγκλιδώματα τοποθετήθηκαν στον παραλιακό δρόμο της Σητείας


Τον Απρίλιο του 2017 το άρθρο του ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ 
( δείτε εδώ ) επεσήμανε για τα σπασμένα προστατευτικά κάγκελα που ξεκινούν απο την περιοχή Καραβόπετρα κατά μήκος του οδοστρώματος έως και την πόλη της Σητείας.
Οι τεχνικές υπηρεσίες τον Ιούλιο του 2017 προχώρησαν στην αποκατάσταση του συγκεκριμένου τμήματος με την αντικατάσταση νέων κιγκλιδωμάτων.

Ευχάριστες εικόνες όμως αποτύπωσε για δεύτερη φορά με τον φακό του ο συνεργάτης του site μας Νεκτάριος Ξυπόλητος, όπου δείχνουν την αποκατάσταση απο πλευρά τεχνικών υπηρεσιών, των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, και σε άλλο σημείο κατά μήκος του οδοστρώματος 
( πρός την πλευρά της πόλης ) ολοκληρώνοντας την εργολαβία "προσωρινής" αποκατάστασης του παραλιακού δρόμου της Σητείας.










  Ένα ξεχωριστό σημείο στάθμευσης όπου οι περισσότεροι τουρίστες και επισκπετες σταματούν για να αποτυπώσουν με τον φακό τους την πόλη της Σητείας.
Πρωταρχικό ρόλο παίζει η ασφάλεια των διερχόμενων αυτοκινήτων που κινούνται απο την Σητεία έως και την Καραβόπετρα, αλλά και η αισθητική εικόνα της περιοχής δεδομένο ότι καθημερινά προς την ενδοχώρα της επαρχίας, ( Παλαίκαστρο, Ζήρο, Βάι, Μονή Τοπλού ) η κίνηση είναι αυξημένη και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Με περισσότερη σιγουριά και σε ένα ασφαλώς πιο όμορφο σημείο, ο τουρίστας - επισκέπτης μπορεί πλέον να φωτογραφίσει την όμορφη πόλη της Σητείας.

Post Top Ad

.............