Σε αναπτυξιακή αύξηση κεφαλαίου 30 εκατ προχωράει η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Σε αναπτυξιακή αύξηση κεφαλαίου 30 εκατ προχωράει η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα

Σε αναπτυξιακή αύξηση κεφαλαίου 30 εκατ προχωράει η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα
Από την Τρίτη 15 Μαϊου και μέχρι τις 29 Ιουνίου 2018, η Παγκρήτια Συν/κη Τράπεζα υλοποιεί αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου μέσω της διαδικασίας του placement (ιδιωτική τοποθέτηση) , με στόχο την κάλυψη ποσού 30 εκ. ευρώ.
Η επιτυχής κάλυψη της αύξησης αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την 1η Συνεταιριστική Τράπεζα της χώρας, αφού με τα νέα κεφάλαια θα υλοποιήσει το αναπτυξιακό της πρόγραμμα και τους βραχυχρόνιους και μακροχρόνιους επιχειρησιακούς της στόχους.


Τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η τράπεζα υποστηρίχτηκε από τους συνεταίρους της - ιδιώτες και επιχειρήσεις – αλλά και από το προσωπικό της που εργάστηκε ακούραστα για την απρόσκοπτη λειτουργία της σ΄ένα έντονα ανταγωνιστικό τραπεζικό περιβάλλον.
Από την άλλη, η τράπεζα στάθηκε δίπλα στους πελάτες της συνεχίζοντας να τους χρηματοδοτεί σε περιόδους που το υπόλοιπο τραπεζικό σύστημα είχε αρνητική πιστωτική επέκταση.
Σήμερα και με τη στήριξη του στρατηγικού επενδυτή, η τράπεζα ξεκινά μια νέα πορεία, ακόμη πιο δυναμικά, θέτοντας φιλόδοξους στόχους για το μέλλον της, διατηρώντας το συνεταιριστικό της χαρακτήρα που αποτελεί άλλωστε και το συγκριτικό της πλεονέκτημα.
Η τιμή διάθεση της συνεταιριστικής μερίδας είναι στα 8 € και όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην αύξηση μπορεί να απευθυνθεί στα κατά τόπους καταστήματα της Τράπεζας.

Σε αναπτυξιακή αύξηση κεφαλαίου 30 εκατ προχωράει η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα

Post Top Ad

.............