Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος με Περιφερειάρχη και Δήμαρχο Ιεράπετρας στη «Γιορτή Βιβλίου» της Μορφωτικής Στέγης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος με Περιφερειάρχη και Δήμαρχο Ιεράπετρας στη «Γιορτή Βιβλίου» της Μορφωτικής Στέγης


Τη Δευτέρα 23 Απριλίου, αμέσως μετά την πανήγυρη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος μαζί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκη επισκέφθηκαν τη "Γιορτή Βιβλίου" στη δημοτική βιβλιοθήκη "Μαρία Λιουδάκι".


 
Η Πρόεδρος κ. Γεωργία Μετινίδου-Μαρκοπούλου και τα Μέλη του Δ.Σ. της Μορφωτικής Στέγης Ιεράπετρας υποδέχθηκαν εγκάρδια τους επισκέπτες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την έκθεση των παλαιών συλλεκτικών βιβλίων που εκτέθηκαν με πρωτοβουλία της Μορφωτικής Στέγης από 21 έως 24 Απριλίου στους χώρους της βιβλιοθήκης «Μαρία Λιουδάκι», όπου και φυλάσσονται. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την κ. Μετινίδου και τα Μέλη του Δ.Σ. της Μορφωτικής Στέγης για την καθιέρωση της «Γιορτής του Βιβλίου» και τις διάφορες εκδηλώσεις που περιλαμβάνει, ενώ όλοι εκφράστηκαν με επαινετικά λόγια για τη λειτουργία της ανταλλακτικής βιβλιοθήκης και την προσπάθεια προβολής των παλαιών και σπάνιων βιβλίων, ενώ αντάλλαξαν απόψεις για την στήριξη της προσπάθειας αυτής από τους Φορείς.

Post Top Ad

.............