Πλήθος απο Πασχαλινά παζάρια στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Πλήθος απο Πασχαλινά παζάρια στα Χανιά

Νηπιαγωγοί των Χανίων σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» διοργανώνουν Πασχαλινή Αγορά μέχρι και τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου στο Δημαρχείο Χανίων και ώρες 9 π.μ. έως 2 μ.μ. και 5 μ.μ. έως 9 μ.μ, για την ενίσχυση και διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς ομφαλικών βλαστοκυττάρων, μυελού των οστών, αιμοπεταλίων και ιστών και οργάνων σώματος.
Η πασχαλινή Αγορά θα περιλαμβάνει, χειροποίητες λαμπάδες, δώρα για παιδιά, στεφάνια, κηροπήγια, πασχαλινές συνθέσεις, διακοσμητικά, βιβλία και πολλά άλλα και φυσικά το παιδικό βιβλίο της κας Αγγέλας Μάλμου σε έκδοση του Συλλόγου «Η Μικρή Γαλάζια Πεταλούδα».


Ακόμα τη Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 στις 6 μ.μ. στο Δημαρχείο Χανίων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά με την ανάγνωση παραμυθιού από την κα Κασιφαράκη Θηρεσία, κατασκευές και παιχνίδια.
Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά ομφαλικών βλαστοκυττάρων, μυελού των οστών, αιμοπεταλίων και ιστών και οργάνων σώματος από μέλη του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ενημερώνει τους γονείς που δωρίσαν τα ομφαλικά βλαστοκύτταρα των παιδιών τους στη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης (ΔηΤΟΒ) και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση βράβευσης που πραγματοποιήσαμε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο “Civitel Akali Hotel”, ότι μπορούν να παραλάβουν το βραβείο τους από το Δημαρχείο Χανίων τις μέρες και ώρες που λειτουργεί η Πασχαλινή Αγορά.

ΕΛΕΠΑΠ
Πασχαλινό παζάρι για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ, με μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες που έφτιαξαν με πολύ μεράκι και αγάπη όλοι οι φίλοι- εθελοντές, γονείς, και θεραπευτές της ΕΛΕΠΑΠ, συνεχίζεται έως 7/4 στην οδό Τσουδερών 34β (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο). Θα τηρηθεί το εορταστικό ωράριο. Αύριο Κυριακή  στις 12 το μεσημέρι η Νηπιαγωγός Χρύσα Πατεράκη μαζί με την Δέσποινα Πατεράκη και την Ελένη Λούμπου παρέα με τους μικρούς φίλους της ΕΛΕΠΑΠ θα φτιάξουν κατασκευές, θα παίξουν παιχνίδια και θα κάνουν face painting.

ΚΗΦΑΑΜΕΑ
Πασχαλινό παζάρι αγάπης για το ΚΗΦΑΑΜΕΑ με χειροποίητες λαμπάδες και χειροποίητα διακοσμητικά και κουλουράκια, πραγματοποιείται έως 7 Απριλίου στην πλατεία 1866 (Νέα Καταστήματα), απέναντι από το Everest: Σάββατο 31/3 από 10 π.μ. έως 6 μ.μ., Κυριακή 1/4 από 11 π.μ. έως 5 μ.μ., Δευτέρα 2/4 έως Πέμπτη 5/4 από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. και από 6 μ.μ. έως 9 μ.μ., Παρασκευή 6/4 από 10 π.μ. έως 6 μ.μ. και Σάββατο 7/4 από 10 π.μ. έως 5 μ.μ..

“ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”
Πασχαλινό παζάρι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των εθελοντικών δημιουργικών εργαστηρίων του οργανισμού, θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 7 Απριλίου στην πλατεία 1866 στα Χανιά σε ώρες καταστημάτων.

χανιωτικα νεα

Post Top Ad

.............