Τελευταίες πινελιές στις εργασίες ανάπλασης του Αεροδρομίου Ηρακλείου ( έτοιμο σε λίγες ημέρες ) - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Τελευταίες πινελιές στις εργασίες ανάπλασης του Αεροδρομίου Ηρακλείου ( έτοιμο σε λίγες ημέρες )


Συνεχίζονται οι εργασίες με πυρετώδεις ρυθμούς ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν.
Το ανώτερο σε 10 ημέρες ( μετά το Πάσχα ) αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επέκτασης και αναδιαμόρφωσης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και να παραδοθεί στους πολίτες και τους επισκέπτες που χρόνια τώρα στοιβάζονταν μέσα σε χώρους που δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, λόγω του τουρισμού.


Το έργο περιλαμβάνει την επέκταση των εγκαταστάσεων του, από τη βορεινή του πλευρά, με τη δημιουργία νέας αίθουσας αναχωρήσεων 3.000 τ.μ. ενώ με την αναδιάταξη χώρων που θα υπάρξει θα δοθεί τέλος στις ασφυκτικές εικόνες που επικρατούν στο πρώτο σε πτήσεις τσάρτερ σε όλη τη χώρα Αεροδρόμιο Ηρακλείου.
Το νέο κτίριο, στο αεροδρόμιο αναμένεται να ανακουφίσει την επιβατική κίνηση  κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με τη λειτουργία επτά μηχανημάτων, που θα εξασφαλίσουν γρήγορη ροή. Παράλληλα, νέα κλιματιστικά και ιμάντες , θα δώσουν τουλάχιστον "ένα κλικ παραπάνω στην εξυπηρέτηση των επιβατών", όπως είπε ο αερολιιμενάρχης.
Να αναφέρουμε ότι φέτος η σεζόν ξεκίνησε νωρίτερα, καθώς το Πάσχα των καθολικών εορτάστηκε στις 1 Απριλίου. Παράλληλα σημαντική είναι η κίνηση της Air France η οποία επέλεξε το Ηράκλειο για δρομολόγια 4 - 5 φορές την εβδομάδα.









Post Top Ad

.............