Ημεριδά με θέμα « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση» στο Ηράκλειο στις 21 Απριλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

11zon_created-GIF

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25BF+%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25B7
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ημεριδά με θέμα « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση» στο Ηράκλειο στις 21 Απριλίου

Ο τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας της ΠΕΤΕΤ αναγγέλλει  τον πρώτο κύκλο  επιστημονικών ημερίδων στο τομέα της τουριστικής βιομηχανίας.
dd82d64be7d9947352b0b9d771ebfc16_L

Ξεκινάμε στο Ηράκλειο, με θέμα « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση» με την φιλοξενία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Αίθουσα Καστελάκη Σάββατο 21 Απριλίου 2018 , από 11.00-18.00 μ.μ.
31073362_10214851010181607_3552984723221381120_n

Οι τεχνολόγοι τροφίμων μπορούν να συμβάλουν δημιουργικά στην Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων και στην τουριστική βιομηχανία και ξεκινούν μια τέτοια πρωτοβουλία στην πιο εμβληματική για τον τουρισμό Ελληνική Γή, την Κρήτη.

Post Top Ad