1 χρόνος Σητειακά νέα και γιορτάζουμε με δώρα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

1 χρόνος Σητειακά νέα και γιορτάζουμε με δώρα

Τα Σητειακά νέα στις 1 Μαίου 2018 συμπληρώνουν ένα χρόνο διαδικτυακής ζωής στην καθημερινότητα των κατοίκων της επαρχίας Σητείας και όχι μόνο και γιορτάζουν το πρώτο τους κεράκι στον δρόμο της ενημέρωσης.
Η διεύθυνση και οι συνεργάτες των Σητειακών νέων ευχαριστούν όλους όσους εδώ και ένα χρόνο επισκέπτονται και εμπιστεύονται την ενημέρωση τους σε θέματα καθημερινότητας αλλά και λαογραφίας το site www.sitiakanea.gr/.
Η ανάγκη της πολυφωνίας και της διαφορετικότητας είναι ο δρόμος της εξέλιξης και της αντικειμενικότητας.
Η άποψη και η πραγματική είδηση πρέπει να παντρεύονται πρός χάρη της ενημέρωσης και της σωστής γνώσης του πολίτη.
Προσθέτουμε και εμείς την φωνή μας και το βήμα μας στον ήδη στρωμένο δρόμο της ενημέρωσης που εδώ και χρόνια υπάρχει στην επαρχία Σητείας απο αξιόλογα μέσα ενημέρωσης.
Τα Σητειακά νέα γιορτάζουν και προσφέρουν σε όλες τις επιχειρήσεις της επαρχίας Σητείας δώρα.

Τα Σητειακά νέα παρέχουν την δυνατότητα σε επιχειρηματίες και εμπόρους να της δωρεάν καταχώρησης των επιχειρήσεων, καταστημάτων και ξενοδοχείων τους, με φωτογραφικό υλικό, και ιστορικό της πορείας των επιχειρήσεων.
Ο εμπορικός δωρεάν επαγγελματικός οδηγός που θα ταξιδέψει τις επιχειρήσεις της επαρχίας Σητείας σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Στείλτε με e-mail στο ( kritipolis@hotmail.com ) τα στοιχεία της επιχείρησης σας και φωτογραφικό υλικό και εμείς θα το δημοσιέυσουμε

Η αγάπη μας για τον τόπο μας  και την φωτογραφία, μας έδωσε την αφορμή να περιηγηθούμε στην άγνωστη, άγρια, και ήρεμη Κρήτη καταγράφωντας και αποτυπώνοντας, τις πόλεις και τα χωριά της, τους Ανθρώπους της, αλλά καικαθετί που την αγγίζει.
Μαρτυρίες, πολιτιστικά, λαογραφικά, ιστορικά στοιχεία,  μύθους και θρύλους.



Πόλεις και χωριουδάκια. Κόσμος που σε παρασύρει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να γλεντήσεις κρητικά... ταυτόχρονα όμως και μια απέραντη σιωπή λες και είσαι μόνος στη γη  όταν το έχεις ανάγκη. Αυτή είναι η μαγευτική Κρήτη. Ένας τόπος με την άγρια, φυσική ομορφιά μιας γυναίκας που δεν μπορεί κανείς να τιθασεύσει. 

Οι κάτοικοι της Επαρχίας Σητείας είναι γνωστοί για τον όμορφο, γαλήνιο και απλό χαρακτήρα τους. Αγαπούν τους ξένους, είναι άνθρωποι ευχάριστοι,
πρόσχαροι και φιλόξενοι.Όπως μαρτυρά και η ένδοξη πολυτάραχη ιστορία τους,
διακατέχονται από μια έντονη επιθυμία για παρέα, για διασκέδαση, για ελευθερία και ανεξαρτησία, για που αντανακλάται σε όλες τις εκδηλώσεις
της καθημερινής τους ζωής.
Ο έντονος χαρακτήρας τους σε συνδυασμό με τους στενούς συγγενικούς δεσμούς, που διατηρούν αναλλοίωτους, τους οδηγεί πολλές φορές πραγματικές καταστάσεις ζωής που παντρεύουν την χαρά με την λύπη σε ένα χαμόγελο.

Εδώ και ένα χρόνο συλλέγουμε και αποτυπώνουμε φωτογραφίες και μαρτυρίες ανθρώπων που πέρασαν απο την επαρχία Σητείας και με το έργο τους άφησαν το δικό τους λιθαράκι στην ιστορία  αυτού του τόπου. αλλά και τις καθημερινότητας ανθρώπων, που πιθανόν βρίσκονται στην διπλανή μας πόρτα και κινούνται απαρατήρητοι.
Καταγράφουμε την επικαιρότητα και προσπαθούμε καθημερινά να μεταδώσουμε με αντικειμενικότητα και σοβαρότητα την είδηση.

Μεγαλώνοντας την ένταση της φωνή μας, σμίγοντας τα μυαλά και τις ιδέες μας γινόμαστε πιο δυνατοί, σε ένα τόπο που έχει ανάγκες, αλλά και οράματα.


Πολιτιστικά νέα, δράσεις εθελοντισμού, παράξενα και ευχάριστα γεγονότα θα φιλοξενηθούν στα Σητειακά νέα.

Το εγώ να γίνει εμείς, το μόνος να φτάσει και να αγκιστρωθεί απο το πολλοί.

Έτσι θέλουμε να πορευτούμε όλοι μαζί με κοινό παρανομαστή ο καθένας απο το μετερίζι του την αγάπη του για την Σητειακή γή.

Post Top Ad

.............