Ρεμπέτικους δρόμους με βελούδινες φωνές στο Conte Miri στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ρεμπέτικους δρόμους με βελούδινες φωνές στο Conte Miri στο Ηράκλειο



Λίγα βήματα από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, αλλά καλά κρυμμένο από τα βλέμματα αυτής, σαν μυστικό που δεν πρέπει ποτέ ν’ αποκαλυφτεί γιατί θα χάσει τη μαγεία του, το CONTE MIRI ανοίγει τις πύλες του μόνο σε αυτούς που ξέρουν να ζουν να διασκεδάζουν! 



Περπατώντας από την ιστορική πλατεία των λιονταριών, προς το πλακόστρωτο δρομάκι με το όνομα Χάνδακος, θα συναντήσετε στο δεξί σας χέρι ένα μικρό και νοσταλγικό δρομάκι, στο οποίο βρίσκεται η Μουσική σκηνή  CONTE MIRI 
που φαντάζει μια ανάσα δροσιάς στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, που  ζωντανεύει με ήχους .





Μια υπέροχη βραδιά έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 27 Μαρτίου στο CONTE MIRI. Ρεμπέτικοι ρυθμοί, βελούδινες φωνές και διάθεση παρέας όπως παλιά σε ένα χώρο που σε παίρνει απο το χέρι και σε επιστρέφει πίσω στο χρόνο.





Η Μαρία Κώτη, ο Βαγγέλης Συλιγάρδος και ο Δημήτρης Κουκουλιτάκης με το μπουζούκι και την κιθάρα τους γέννησαν όμορφα συναισθήματα στον κόσμο με μελωδίες αγαπημένες απο το μεγάλο πανέρι της Ρεμπέτικης δισκογραφίας.




Με την είσοδο στο χώρο αρχίζει ένα ταξίδι στο παρελθόν. Διάχυτο με ρομαντισμό, νοσταλγία και δημιουργικότητα, το περιβάλλον έχει μια ιδιαιτερότητα που καθηλώνει. Η ξεχωριστή αρχιτεκτονική, η καλαίσθητη διακόσμηση και η αρμονική συνύπαρξη της αυλής και του εσωτερικού χώρου διεγείρει την φαντασία και προκαλεί το ‘πνεύμα’ της εξερεύνησης. Το ξύλο, οι πέτρινοι τοίχοι, το φιλικό και ζωντανό περιβάλλον συναρπάζουν και ανακουφίζουν τα μάτια. Και για φαγητό η ποικιλία και η ποιότητα συναρπάζει! Το CONTE MIRI είναι μια όαση, ένα καθημερινό καταφύγιο από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της πόλης.






Post Top Ad

.............