Ασημένιο βραβείο για το Cactus Royal στην κατηγορία Καλύτερο Ελληνικό All Inclusive ξενοδοχείο! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Ασημένιο βραβείο για το Cactus Royal στην κατηγορία Καλύτερο Ελληνικό All Inclusive ξενοδοχείο!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε από την Ethos Awards, η εκδήλωση Greek Hospitality Awards. Παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων του τουριστικού κλάδου βραβεύτηκαν ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις για την ιδιαίτερη παροχή υπηρεσιών και την συμβολή τους στον κλάδο. Ανάμεσα σε αυτές τις επιχειρήσεις το Cactus Royal Spa & Resort κατάφερε να βραβευτεί και να διακριθεί με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Greek All Inclusive Resort.


Το CACTUS ROYAL SPA & RESORT αποτελεί μια all inclusive επιλογή με άψογες, εκλεπτυσμένες και φιλόξενες υπηρεσίες σε συνδυασμό μ’ ένα ονειρεμένο περιβάλλον. Ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι υψηλών προδιαγραφών σε συνδυασμό με υπηρεσίες ευεξίας, χαλάρωσης και ομορφιάς είναι μόνο η αρχή για ονειρεμένες και ξέγνοιαστες διακοπές στο ειδυλλιακό Cactus Royal 5*.
Σχετικά με το Cactus Royal Spa & Resort


Το Cactus Royal Resort & Spa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης. Σε μια περιοχή με απαράμιλλη ομορφιά, στον παραλιακό δρόμο της Σταλίδας δίπλα στην πιο δημοφιλή παραλία της περιοχής, το πέντε αστέρων Cactus Royal περιμένει για να σας φιλοξενήσει. Οι προσεκτικά διατηρημένοι κήποι, η διακόσμηση με πέτρες και το βαθύ μπλε του Κρητικού Πελάγους συνθέτουν ένα μαγευτικό προορισμό.

Post Top Ad

.............