Άμεση παρέμβαση στην καθημερινότητα των πολιτών με επίσκεψη του Δημάρχου Αγ. Νικολάου στο Αγροτικό Ιατρείο Σκινιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Άμεση παρέμβαση στην καθημερινότητα των πολιτών με επίσκεψη του Δημάρχου Αγ. Νικολάου στο Αγροτικό Ιατρείο Σκινιά

Δημιουργήθηκε ένας αξιοπρεπής χώρος που στο εξής θα δώσει την δυνατότητα στους λιγοστούς πολίτες της περιοχής, ν΄απολαμβάνουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες υγείας".


Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα (6/3) στο Αγροτικό Ιατρείο του Σκινιά, όπου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σύμφωνα με την υφιστάμενη εργολαβία, αναμένεται να ολοκληρωθεί η συντήρηση - ανακατασκευή καθώς και ο εξοπλισμός του.
Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Ζερβού, στην ίδια λογική και ανάλογα με τις αιτήσεις προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, η εργολαβία συνηρήσεων και υποδομών που αναμένεται άμεσα να εγκριθεί, θα δώσει την δυνατότητα ώστε την επόμενη διετία, να υπάρξει μια άμεση παρέμβαση στην καθημερινότητα των πολιτών, παράλληλα με τα μεγάλα έργα στα οποία υπάρχει διαρκής διεκδίκηση για την χρηματοδότηση τους, μέσα από ευρωπαικούς πόρους ή περιφερειακά προγράμματα.

Post Top Ad

.............