Πραγματοποιήθηκε η τελετή αλλαγής διοίκησης στην Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου Σητείας παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλου και φορέων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αλλαγής διοίκησης στην Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου Σητείας παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλου και φορέων


Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 η τελετή παράδοσης - παραλαβής της διοίκησης στην Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου Σητείας. 
Κατά τη διάρκεια της τελετής, που έγινε παρουσία του  Διοικητού του Ναυστάθμου Κρήτης Αρχιπλοιάρχου κ. Χαράλαμπου Ζησιμόπουλου, ο απερχόμενος με τον βαθμό του Πλοιάρχου Διοικητής της μονάδος κ. Γεώργιος Καθεκλάκης, που ολοκλήρωσε ευδοκίμως την υπηρεσία του έχοντας πολλά χρόνια στη θέση του Διοικητή της Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου,  παρέδωσε τη διοίκηση στον νέο Διοικητή Αντιπλοίαρχο κ. Εμμανουήλ Καπετανάκη.




Μετά από τη σύντομη προσευχή από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, τον Ηγούμενο της Μονής Τοπλού και τους Ιερείς, αναγνώσθηκε η ημερήσια διαταγή και τονίσθηκε η μεγάλη ευθύνη της διοίκησης μίας τόσο ιδιαίτερης και σημαντικής μονάδας, όπως είναι η Προκεχωρημένη Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου Σητείας.
Ακολούθησε δεξίωση, κατά την οποία οι παριστάμενοι εκπρόσωποι των Φορέων συνεχάρησαν τον απερχόμενο Διοικητή και ευχήθηκαν στον αναλαμβάνοντα καθήκοντα ευδόκιμη θητεία.



Ο Σεβ.  κ. Κύριλλος συνεχάρη τον νέο Διοικητή της μονάδος κ. Καπετανάκη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε εγκάρδια καλή επιτυχία στο έργο του και καλή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και την τοπική κοινωνία, καθώς και στον απερχόμενο Διοικητή κ. Καθεκλάκη υγεία, καλή αποστρατεία κι επιτυχία στους νέους στόχους της ζωής του. Επίσης, ο Σεβ.  ευχαρίστησε τον κ. Καθεκλάκη για την συνεργασία του ειδικά με την Τοπική Εκκλησία και σε ένδειξη τιμής του επέδωσε μια αναμνηστική εικόνα της Ιεράς Μητροπόλεως με την απεικόνιση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και των προστατών και πολιούχων της πόλεως Ιεράπετρας Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου και της πόλεως Σητείας Αγίας Παρθενομάρτυρος Αικατερίνης. 



Στην τελετή παρέστησαν, εκτός από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, τον οποίο συνόδευαν ο Ηγούμενος της Ι. Μονής Τοπλου Αρχιμ. Φιλόθεος Σπανουδάκης και ο Αρχιερατ. Επίτροπος της Δ΄ Μητροπολ. Περιφέρειας και Εφημέριος Παλαικάστρου Πρωτ. Σπυρίδων Ρελάκης, ο Εφημέριος Κρυονερίου Αιδεσ. Εμμανουήλ Μαρκάκης, οι Δημάρχοι Σητείας κ. Θεόδ. Πατεράκης και Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Εμμαν. Παπαδάκης,  ο Λιμενάρχης Σητείας Υποπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ιωάννης Ψαράκης, εκπρόσωποι της 11ης Μ.Σ.Ε.Π. Ζήρου και του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σητείας, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και συλλόγων της περιοχής.



Post Top Ad

.............