Μιλώντας για τους πρόσφυγες στη σχολική τάξη σήμερα Τρίτη 6 Μαρτίου στο Ρέθυμνο και στις 8 Μαρτίου στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Μιλώντας για τους πρόσφυγες στη σχολική τάξη σήμερα Τρίτη 6 Μαρτίου στο Ρέθυμνο και στις 8 Μαρτίου στο Ηράκλειο

Μιλώντας στη σχολική τάξη για τους πρόσφυγες, με τη γλώσσα της ποίησης και την ανατροπή της γελοιογραφίας


Στο Ρέθυμνο
Στην Κρήτη η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο.
- Την Τρίτη 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης σκίτσου του Μιχάλη Κουντούρη με θέμα το προσφυγικό, με ομιλητές τον ίδιο τον σκιτσογράφο και τον δημοσιογράφο της Εφημερίδας των Συντακτών Μάριο Διονέλλη.
- Την Τετάρτη θα παρουσιαστεί το βιβλίο από τον συγγραφέα Αντώνη Κουντούρη και τον Χρήστο Αλεφάντη διευθυντή Σύνταξης του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».
Και οι δύο εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 7μ.μ. ενώ η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και την Κυριακή στον ίδιο χώρο (Εμ. Βερνάρδου 12, πλησίον Ωδείου, Παλαιά Πόλη, Ρέθυμνο) από τις 10:00 έως τις 14:00 (για επισκέψεις σχολείων) και από τις 18:00 έως τις 21:00 (για το κοινό).


Η έκθεση και η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος διοργανώνονται από την ΕΛΜΕ Ρεθύμνου και τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου σε συνεργασία με την Edu-Cartoon, την κολεκτίβα καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών για την εισαγωγή της γελοιογραφίας στην εκπαίδευση.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Εφημερίδα των Συντακτών και το περιοδικό δρόμου Σχεδία.



Στο Ηράκλειο
Αντίστοιχη εκδήλωση παρουσίασης του εκπαιδευτικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί και στο Ηράκλειο από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης/Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Ηρακλείου, την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στην αίθουσα Μανόλη Καρέλλη (Ανδρόγεω) στις 7.30μ.μ.

Post Top Ad

.............