Υποψηφιότητα στα Greek Hospitality Awards για την EyeWide Digital Marketing Agency - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Υποψηφιότητα στα Greek Hospitality Awards για την EyeWide Digital Marketing Agency

Η EyeWide Digital Marketing Agency στο πλαίσιο της δυναμικής που αναπτύσσει ως επιχείρηση αλλά και της εξωστρέφειάς της, υποβάλει υποψηφιότητα στα Greek Hospitality Awards 2018 που διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά η Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕ.Π.Ο.Ε.Τ.) και της ΔΕΘ Helexpo.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο της ελληνικής ξενοδοχίας και των εταιριών που πλαισιώνουν τον τουριστικό κλάδο, μέσα από μια αξιοκρατική διαδικασία.

Μπορείτε να αξιολογήσετε και να στηρίξετε την υποψηφιότητά της EyeWide στις κατηγορίες που συμμετέχει:



· Best Hotel Marketing & Social Media Provider · Best Digital Advertising & Performance Campaign · Best Hotel Digital Marketing Agency

Ψηφίστε μέχρι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 στις 11.30 το πρωί!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY
10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HOTEL DIGITAL MARKETING, ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στην EyeWide Digital Marketing Agency καινοτομούμε από το 2008 στον πολύπλοκο, ανταγωνιστικό αλλά και συναρπαστικό τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ, με πολύ σημαντικές επιτυχίες που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία. Η ομάδας μας αποτελείται από καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό που προέρχεται από ένα μεγάλο φάσμα ειδικοτήτων. Όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας εργάζονται για ένα άρτιο αποτέλεσμα, και φυσικά για την υλοποίηση των προσδοκιών κάθε ξενοδόχου: Την εξάπλωση του brand του ξενοδοχείου και την αύξηση των κρατήσεων.
Σχεδιάζουμε ανταγωνιστικές κινήσεις με τις οποίες τα ξενοδοχεία παραμένουν στην κορυφή του ενδιαφέροντος και των εξελίξεων. Δίνουμε σημασία όχι μόνο στη σωστή εφαρμογή των
προτάσεων αλλά και στην αισθητικά άρτια παρουσίαση τους, πάντα βάσει συγκεκριμένης στρατηγικής.

Post Top Ad

.............