Τα ονομαστήρια του Ηγουμένου της Ι. Μονής Τοπλού Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Τα ονομαστήρια του Ηγουμένου της Ι. Μονής Τοπλού Σητείας

Σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, μνήμη του αγίου Φιλοθέου και των λοιπών έξι Μαρτύρων των εν Σαμοσάτοις τελειωθέντων, τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίου Ιωάννου Θεολόγου και Παναγίας Ακρωτηριανής Τοπλού Σητείας, όπου παρέστησαν συμπροσευχόμενοι από του Ιερού Βήματος ο Σεβ. Mητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ. 



Συλλειτούργησαν ο εορτάζων Ηγούμενος Αρχιμ. Φιλόθεος Σπανουδάκης και άλλοι Κληρικοί, ενώ μετά την Απόλυση ο Σεβ. κ. Κύριλλος μεταφέροντας και τις ευχές του Σεβ. κ. Ιωσήφ ευχήθηκε στον εορτάζοντα Ηγούμενο να έχει υγεία, μακροημέρευση και την άνωθεν ενίσχυση για τη συνέχιση της αγαπητικής διακονίας του στην ιστορική Ιερά Μονή Τοπλού, η οποία υπάρχει όντως φιλόθεος και φιλάνθρωπος.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Διοικητής της Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου  Αντιπλοίαρχος κ. Γεώργιος Καθεκλάκης, ο πρόεδρος των Βιοκαλλιεργητών Σητείας «ΒΙΟ-SITIA» Α.Ε. κ. Χαράλαμπος Λεβαντάκης και ευλαβείς προσκυνητές της Μονής.

Post Top Ad

.............