Η Κοπή Βασιλόπιτας στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Η Κοπή Βασιλόπιτας στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σητείας



Σε μια σεμνή τελετή και μέσα σε μια εγκάρδια ατμόσφαιρα το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Σητείας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο.

Ο Σεβασμώτατος ευχήθηκε στον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για τη νέα χρονιά υγεία και δύναμη από τον Θεό για να συνεχίσουν το θεάρεστο, όπως τόνισε, έργο τους. Επίσης συνεχάρη για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία τους εθελοντές και ιδιαιτέρως τον σεβαστό και αγαπητό σε όλους Αιδεσιμολ. Πρόεδρο Πρωτ. Γεώργιο Γουλιέλμο, οι οποίοι δεν φείδονται χρόνου και κόστους, αψηφώντας ακόμα και τις αντίξοες πολλές φορές καιρικές συνθήκες, για να συνδράμουν πάντοτε, όπου υπάρχει ανάγκη στην περιοχή της Σητείας.
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Σητείας Πρωτ. Γεώργιος Γουλιέλμος ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, γιατί είναι πάντοτε στο πλευρό των εθελοντών και εθελοντριών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι επιτελούν εδώ και πολλά χρόνια σπουδαίο έργο στην κοινωνία της Σητείας, όπως είναι η τράπεζα αίματος και η διανομή της τσάντας αγάπης δύο φορές το χρόνο.


Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θεόδ. Πατεράκης, ο οποίος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Περιφ. Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Σητείας και τόνισε ότι έμπρακτα στηρίζει το πολύτιμο έργο τους, αφού ο Δήμος Σητείας τους παρέχει δωρεάν στέγη αλλά και τους εξασφαλίζει τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Στην τελετή παρέστησαν, εκπρόσωποι του Α.Τ. Σητείας, της Ν.Π.Β. Κυριαμαδίου και του 3ου Κ.Ε.Π. Ζήρου.  

Post Top Ad

.............