Ανεξαρτητοποιείται απο την «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Σητείας» ο Νίκος Καραμανωλάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ανεξαρτητοποιείται απο την «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Σητείας» ο Νίκος Καραμανωλάκης

Ανεξαρτητοποιείται απο την  «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Σητείας» ο Νίκος Καραμανωλάκης.
Σε σχετική του δήλωση στο προσωπικό του προφίλ στο Φέισμπουκ και με επιστολή του στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αναφέρει.

Kύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Ν.3852/2010, καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου από τη δημοτική παράταξη «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Σητείας», με την οποία και αναδείχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλώνω δε παρών στις υποχρεώσεις μου ως Δημοτικός Σύμβουλος όπως με συνέπεια έπραξα μέχρι τώρα. Παράλληλα δηλώνω παρών στο προσκλητήριο για την επόμενη ημέρα και με αίσθημα ευθύνης καλώ σε κοινή γραμμή πλεύσης όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους με ήθος, εντιμότητα, εργατικότητα ,με ελεύθερο πνεύμα και χωρίς κομματικές η ιδεολογικές αγκυλώσεις. 


Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν, η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι αποτέλεσμα εσωτερικής ανάγκης για ανιδιοτελή προσφορά και δυστυχώς οι κομματικές εξαρτήσεις μας χωρίζουν και μας απομακρύνουν από το στόχο που πρέπει να είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη του τόπου μας. Το τεράστιο έλλειμμα ανάπτυξης αλλά και η χειρίστη διαχείρηση των πραγμάτων από μιά κακή και υπό αποδόμηση Δημοτική Αρχή, δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού. 


Νίκος Καραμανωλάκης

Post Top Ad

.............