Το ΚΑΠΗ Μυλοποτάμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Το ΚΑΠΗ Μυλοποτάμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το ΚΑΠΗ Δήμου Μυλοποτάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Πέραμα, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεών του.
Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και για μια ακόμα φορά τα μέλη του ΚΑΠΗ απέδειξαν ότι αποτελούν ένα ζωντανό, ενεργό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και ότι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση και στην διατήρηση της παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Την πίτα ευλόγησαν οι εφημέριοι Ιωάννης Αλεξανδράκης, Σταύρος Γοργοράπτης και Γεράσιμος Πυθαρούλιος.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Μυλοποτάμου κ. Μιχάλης Σαρρής, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Περάματος κ. Εμμανουήλ Παπαγιαννάκης, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Περάματος κ. Νικόλαος Παπαδάκης και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος κ. Καταπόδης Φάνης.
Πολλά από τα εδέσματα που προσφέρθηκαν παρασκευάστηκαν από την ομάδα μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής και οι μαντιναδολόγοι κ. Κωνσταντίνος Μονιάκης, Μιχάλης Γαλλιάκης και Αικατερίνη Κορνάρου έκλεψαν την παράσταση με τις αυτοσχέδιες μαντινάδες τους για ένα ευτυχισμένο και γεμάτο υγεία νέο χρόνο.

Post Top Ad

.............