Συνεχίζεται η Εκθεση κόμικς με τίτλο: “Λόγια και εικόνες” έως τις 21 Ιανουαρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Συνεχίζεται η Εκθεση κόμικς με τίτλο: “Λόγια και εικόνες” έως τις 21 Ιανουαρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου

Εκθεση κόμικς με τίτλο: “Λόγια και εικόνες” έως τις 21 Ιανουαρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου με ώρες λειτουργίας από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 6 έως τις 8 μ.μ.
 Αυτό το είδος τέχνης οδήγησε τους δύο καλλιτέχνες, επιλεγμένους ανάμεσα στα πιο διάσημα ονόματα του ευρύτατου κόσμου των comics, σε ένα υψηλό επίπεδο που τους επιτρέπει να εκφραστούν με ένα προσωπικό στυλ πολύ ιδιαίτερο».



Η έκθεση γίνεται σε συνδιοργάνωση Δήμος Χανίων – ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και του Συλλόγου “Φίλοι της Ιταλίας” υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας της Αθήνας σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο πλαίσιο του Δικτύου Ελληνο-Ιταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας.
Οπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Φίλοι της Ιταλίας”, Tiziano Calabrese,«η έκθεση αυτή είναι μια πρωτοβουλία του Ιταλικού Συλλόγου Φίλων της Λέρου στο πλαίσιο του Δικτύου Ελληνο-Ιταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας. Μέλος του Δικτύου αυτού είναι και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλοι της Ιταλίας με έδρα στα Χανιά, που διοργανώνει μαζί με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ το δρώμενο στην πόλη μας. Τα Χανιά είναι μια από τις επτά πόλεις που φιλοξενούν την έκθεση αυτή μαζί με Λακκί της Λέρου, Λάρισα, Μεσσήνη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Πρωταγωνιστές είναι δυο μοναδικοί καλλιτέχνες, ο Ιταλός Giuseppe Palumbo και ο Ελληνας Γιώργος Μπότσος. Επιμελητής είναι ο ιστορικός τέχνης Αντώνης Ράλλης, καθηγητής στο Κολλέγιο Τέχνης και Design Ακτο Αθηνών, συντονιστής ο Enzo Bonanno του Ιταλικού Συλλόγου Φίλων της Λέρου».
Μετά από την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, μέρα των εγκαινίων, το κοινό των Χανίων θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί δωρεάν την έκθεση μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου, καθημερινά με ωράριο Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 1 μ.μ. και 6 – 8 μ.μ..


Συνεχίζεται η Εκθεση κόμικς με τίτλο: “Λόγια και εικόνες” έως τις 21 Ιανουαρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου

Post Top Ad

.............