Συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθεια της ομάδας Κίτρινης Αποστολής για τη συγκέντρωση τροφίμων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθεια της ομάδας Κίτρινης Αποστολής για τη συγκέντρωση τροφίμων

Συγκινητική είναι η συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθεια της ομάδας Κίτρινης Αποστολής για τη συγκέντρωση τροφίμων αλλά και παιχνιδιών για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν 1200 κιλά κρέας, 600 κρασιά, 260 τσάντες με τρόφιμα, κρέας,λάδι, γλυκά και παιχνίδια.



Ο Δημήτρης Αποστολάκης σε ανάρτηση του στην ομάδα της Κίτρινης Αποστολής αναφέρει :
Η σημερινή μέρα για εμάς κάθε χρόνο είναι ξεχωριστή από πολλές απόψεις!!! Την τελευταία βδομάδα ήταν απίστευτη η προσφορά σας που πραγματικά όλοι οι εθελοντές έδωσαν τεράστια προσπάθεια ώστε να μαζευτεί μέχρι και η τελευταία σακούλα με τρόφιμα!! 1200 κιλά κρέας, 600 κρασιά, 260 τσάντες με τρόφιμα, κρέας,λάδι, γλυκά και φυσικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους/ες!! Σας ευχαριστούμε όλους σας πάρα πάρα πολύ, γιατί κάνετε όλους αυτούς να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα !!! Επίσης ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Galaxy για την υπέροχη φιλοξενία του προσωπικού για μια ακόμη φορά καθώς και τον ιδιοκτήτη του κύριο Yiannis G Economou!!!!


Καλές γιορτές σε όλους σας να είστε δυνατοί και να έχετε υγεία και ευτυχία στα σπιτικά σας!!!
Με εκτίμηση Κίτρινη Αποστολή!!!

Post Top Ad

.............