Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα χιονισμένα και μαγευτικά Ανώγεια - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα χιονισμένα και μαγευτικά Ανώγεια


Ντυμένα στα άσπρα αντίκρισαν τα Ανώγεια οι κάτοικοι με το πρώτο φως της ημέρας, καθώς η χιονόπτωση που επικρατούσε κατά διαστήματα από τις 2 τα ξημερώματα, το “έστρωσε” στο χωριό, δημιουργώντας ένα υπέροχο τοπίο, ευτυχώς χωρίς να δημιουργεί προβλήματα καθώς το ύψος του δεν ξεπερνάει τα δυο με τρία εκατοστά!



Η θερμοκρασία είναι σταθερά κάτω από το μηδέν, ενώ στη διάρκεια της νύχτας έπεσε μέχρι και τους τρεις βαθμούς υπό του μηδενός! Έντονη χιονόπτωση και από χθες το βράδυ φυσικά και προς τον Ψηλορείτη, όπου σε κάποια σημεία το χιόνι φτάνει τους 15 με 20 πόντους. Περιορισμένα στη διάρκεια της νύχτας ήταν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης.


Προβλήματα στους δρόμους δεν υπάρχουν, πάντως ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου Ανωγείων βρίσκεται από το βράδυ σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο.

Λευκά Χριστούγεννα λοιπόν για άλλη μια φορά για τους Ανωγειανούς, με τις πρώτες ενδείξεις πάντως να δείχνουν ότι δεν πρόκειται για πολύ έντονο καιρικό φαινόμενο, με τον καιρό να αναμένεται να έχει βελτίωση από την Δευτέρα. Όπως και να έχει ευκαιρία για μικρούς μαθητές τώρα που βρίσκονται εκτός σχολείου, για παιχνίδι στο χιόνι, αλλά και για μεγαλύτερα “παιδιά” κάθε ηλικίας που θα το απολαύσουν, όπως και οι επισκέπτες που θα επιλέξουν και φέτος τα Ανώγεια για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

 
ανωγη

Post Top Ad

.............