Μικροί και μεγάλοι αναχώρησαν με το Πολικό Εξπρές και φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο 2ο δημοτικό σχολείο Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Μικροί και μεγάλοι αναχώρησαν με το Πολικό Εξπρές και φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο 2ο δημοτικό σχολείο Σητείας



Το Πολικό Εξπρές και η ομάδα Sitia Moms United. αναχώρησαν για τον Βόρειο Πόλο το βράδυ του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου απο τον ( σταθμό ) του 2ου δημοτικού σχολείου Σητείας.





 Μέσα από την ανάγκη προσφοράς ποιοτικών εκδηλώσεων στα παιδιά μας, ξεπήδησε η ιδέα γι 'αυτή την ξεχωριστή γιορτή με σκοπό τη δημιουργία ενός σκηνικού θαλπωρής και χαράς που μόνο οι γιορτές των Χριστουγέννων μπορούν να δημιουργήσουν. "Ο Άγιος Βασίλης έρχεται" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο σχολειό μας με πολύ κέφι,ζωντάνια,πολλές-πολλές χριστουγεννιάτικες δράσεις,κατασκευές,παιχνίδια,δρώμενα, χρώματα και μυρωδιές που μας μετέφεραν έστω και λίγο στον παραμυθένιο κόσμο των γιορτών...Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική και τα χαρούμενα παιδικά πρόσωπα έλαμπαν όλο το βράδυ...
Η γιορτή στηρίχθηκε στην εθελοντική προσφορά και συμμετοχή ατόμων και φορέων ,οι οποίοι σε κάθε κάλεσμά μας δίνουν ένα δυναμικό παρόν.






Η αγαπημένη αμαξοστοιχία  οδήγησε τα παιδιά στον Βόρειο Πόλο, της φαντασίας τους, δημιουργώντας ζεστές συνθήκες ονείρων και ταξιδιού.
Με χορό, χριστουγεννιάτικη και όχι μόνο μουσική, με τον ερχομό του Αή Βασίλη κυρίου Μανόλη Συλλιγνάκη όπου φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και όχι μόνο, και βέβαια με πολλές εκπλήξεις μικροί και μεγάλοι έζησαν το όνειρο των Χριστουγέννων.








Με ποικίλες δράσεις όπως face painting, Χριστουγεννιάτικο karaoke, με διαγωνισμό Nerf, Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και βέβαια με παιχνίδια απο τον Φυσιολατρικό Ορειβατικό σύλλογο Σητείας οι μικροί μας φίλοι ένιωσαν την αξία της συμμετοχής.
Πλούσια δώρα απο λαχειοφόρο αγορά μοιράστηκαν στον κόσμο ο οποίος διασκέδασε και ξεχάστηκε για λίγο απο τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης είχαν ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Σητείας.



Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων κυρία Μαρία Μαρινακη απεύθυνε χαιρετισμό στον κόσμο, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε μικρούς και μεγάλους, ενώ σηματοδότησε μετρώντας μαζί με το κόσμο αντίστροφα για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.









Αξίζει να αναφέρουμε το πολύ ιδιαίτερο ημερολόγιο του συλλόγου το οποίο βρισκόταν στην διάθεση του κόσμου με ζωγραφιές που κοσμούν το κτηριακό σχολικό συγκρότημα.


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο αντιδήμαρχος Σητείας κύριος Χαράλαμπος Λεβεντέρης όπου φωτογραφήθηκε με φίλους συμμετέχοντας στο εορταστικό κλίμα.



Ο Αντιδήμαρχος Σητείας κύριος Χαράλαμπος Λεβεντέρης και το μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Σητείας και ενεργός πολίτης σε δράσεις προσφοράς πρός την κοινωνία κύριος Νίκος Φυγετάκης.



Το 2ο Δημοτικό Σχολείο, βρίσκεται στην πόλη της Σητείας (Καραολή και Δημητρίου.


















Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων κυρία Μαρία Μαρινακη και ο κύριος Γιάννης Δασκαλάκης απο το τμήμα της ΕΔΕΑΚ Σητείας συμμετέχοντας στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις πάντα σε ετοιμότητα τόσο για την πρόληψη όσο και για την επέμβαση όπου χρειαστεί.





ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Post Top Ad

.............