Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ντοκουμέντων και ενθυμημάτων του Συλλόγου Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων “Ίριδα” στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ντοκουμέντων και ενθυμημάτων του Συλλόγου Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων “Ίριδα” στα Χανιά


Με αρκετό κόσμο έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο  Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι τα εγκαίνια της έκθεσης ντοκουμέντων και ενθυμημάτων του Συλλόγου Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων “Ίριδα” τιμώντας την εικοσαετή και ανιδιοτελή προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
Η  επετειακή εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων.



Μιλώντας στα «Χ.ν.» η πρόεδρος του Συλλόγου κα Ζαχαρένια Σημανδηράκη υπογράμμισε ότι «ο Σύλλογός μας παρουσιάζει σε αυτή την έκθεση  την 20χρονη πορεία του στην αφιλοκερδή και ανιδιοτελή προσφορά του στα πολιτιστικά πράγματα των Χανίων. Ξεκινήσαμε το 1997 με είκοσι συν ένα μέλη που απαιτείται για τα ιδρυτικά, τα οποία είναι αναρτημένα εδώ σε πίνακα και συνεχίσαμε την πορεία μας χωρίς επιχορηγήσεις, χωρίς επιδοτήσεις και σήμερα ανερχόμαστε στα πενήντα μέλη».


Η ίδια συνεχίζοντας ευχαρίστησε την πρώην Νομαρχία και μετέπειτα Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΕΔΗΧ ΚΑΜ  «για την συμπαράσταση στις εκδηλώσεις μας. Οι φετινές ολοκληρώνονται το Σάββατο  με την μεγάλη συναυλία του Πολεμικού Ναυτικού στην Κρήτη που θα έχω την τιμή να ερμηνεύω τα τραγούδια της»


Post Top Ad

.............