Με το τραγούδι “Αγρίμι” ο Ψαραντώνης συμμετέχει στο δεύτερο δίσκο του Πατρινού καλλιτέχνη Βασίλη Ράλλη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Με το τραγούδι “Αγρίμι” ο Ψαραντώνης συμμετέχει στο δεύτερο δίσκο του Πατρινού καλλιτέχνη Βασίλη Ράλλη


Μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες της καριέρας του έχει ο Πατρινός μουσικός και συνθέτης, Βασίλης Ράλλης, στο πλαίσιο της δημιουργίας του δεύτερου δίσκου του που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του 2017.
Ο Βασίλης Ράλλης συνεργάζεται με τον μεγάλο Ψαραντώνη, σε ένα τραγούδι που ονόμασε «Αγρίμι» και έχει ιδιαίτερα έθνικ στοιχεία παρμένα μέσα από την κρητική παράδοση, αλλά και την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων.



Ο Ψαραντώνης είχε γνωρίσει τον Πατρινό μουσικό που δραστηριοποιείται τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα και είχε εκτιμήσει από την αρχή τόσο το ταλέντο του, όσο και την προσωπικότητα του νεαρού δημιουργού. Έτσι δέχτηκε να συμμετάσχει  και να τραγουδήσει σε ένα  τραγούδι που ο Βασίλης Ράλλης είχε γράψει για αυτόν.
Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στην δεύτερη προσωπική δουλειά του Βασίλη Ράλλη «Πρώτη μέρα του χρόνου», η οποία όπως όλα προμηνύουν αναμένεται να ενθουσιάσει τους φίλους της καλής ποιοτικής μουσικής.
Θυμίζουμε ότι το πρώτο τραγούδι του δίσκου ήδη έχει κυκλοφορήσει στο youtube και λέγεται «Ακούει κανείς».
Πάντως το γεγονός ότι ο Ψαραντώνης, ένας καλλιτέχνης που αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι στην παραδοσιακή κρητική και έντεχνη μουσική, δέχτηκε να τραγουδήσει ένα τραγούδι ενός νεαρού δημιουργού, λέει πολλά από μόνο του.
Από το site: patras events.gr
Ακούστε το τραγούδι:

Post Top Ad

.............