Συνεχίζει τις επαφές του σε όλο το νομό Ηρακλείου ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μανώλης Σφυρής - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Συνεχίζει τις επαφές του σε όλο το νομό Ηρακλείου ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μανώλης Σφυρής


Συνεχίζει τις επαφές του σε όλο το νομό Ηρακλείου ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μανώλης Σφυρής. Ο επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» επισκέφθηκε σήμερα τους Δημάρχους Μαλεβιζίου και Αρχανών Αστερουσίων κ.κ. Κώστα Μαμουλάκη και Μανώλη Κοκοσάλη, και παρουσία αντιδημάρχων, συζήτησαν τα προβλήματα των επιχειρηματιών των περιοχών τους, αλλά και τις προοπτικές στενότερης συνεργασίας, της νέας διοίκησης του ΕΒΕΗ με τους ΟΤΑ. Μάλιστα στο Γάζι ο κ. Σφυρής και οι υποψήφιοι του συνδυασμού επισκέφθηκαν επιχειρήσεις.




Χθες το απόγευμα ο κ. Σφυρής έδωσε το παρών στα εγκαίνια του παραρτήματος  του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο Αρκαλοχώρι, το δεύτερο που λειτουργεί στην ενδοχώρα Ηρακλείου, μετά εκείνου των Μοιρών.

Τον κ. Σφυρή συνόδευαν στις επισκέψεις οι υποψήφιοι κ.κ. Γιώργος Κοκκιάδης, Μανώλης Γενναράκης, Κώστας Μπουμάκης, Νίκος Ξενάκης, Δημήτρης Τσουτσουδάκης και οι κυρίες Μαρία Μαρκάκη και Αργυρώ Καρακωνσταντάκη.

Post Top Ad

.............