Το Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης και το Δημαρχείο Ηρακλείου, επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Σφυρής. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Το Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης και το Δημαρχείο Ηρακλείου, επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Σφυρής.


Το  Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης και το Δημαρχείο Ηρακλείου, επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Σφυρής.
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» δέχθηκε τις ευχές για καλή επιτυχία και δύναμη στον προεκλογικό του αγώνα, από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, ενώ συζητήθηκε η προοπτική στενότερης συνεργασίας της Εκκλησίας της Κρήτης, σε διάφορες κοινωνικές δράσεις, με το Επιμελητήριο.



Ακολούθησε επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού, με τον οποίο συζήτησαν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος εν μέσω κρίσης, τις προτάσεις του συνδυασμού για στήριξη του επιχειρηματία, αλλά και τις κινήσεις της δημοτικής αρχής προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο κ. Σφυρής συνοδευόταν στις επισκέψεις του από τα μέλη του συνδυασμού κ.κ. Νίκο Ξενάκη, Δημήτρη Τσουτσουδάκη, Γιώργο Κοκκιάδη, Μανώλη Γενναράκη και την κ. Μαρία Μαρκάκη

Post Top Ad

.............