Σήμερα Τρίτη τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης φωτογραφίας του Γιώργου Αρβανιτίδη με τίτλο «TRuE or FaLSE».στο Νεώριο Μόρο στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Σήμερα Τρίτη τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης φωτογραφίας του Γιώργου Αρβανιτίδη με τίτλο «TRuE or FaLSE».στο Νεώριο Μόρο στα Χανιά

Σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου σας προσκαλούμε στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, Νεώριο Μόρο, στις 20.30, στα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης φωτογραφίας του Γιώργου Αρβανιτίδη aka @Wolve eNt. με τίτλο «TRuE or FaLSE». «Η πρώτη ατομική μου έκθεση είναι μια αφορμή για να δούμε με την δική μου οπτική πλευρά τον κόσμο που ζούμε, να συζητήσουμε και να προβληματιστούμε. 



Οι φωτογραφίες μου θίγουν την σύγχρονη πραγματικότητα σε πολιτιστικό, πολιτικό, ηθικό, κοινωνικό επίπεδο. Πρόθεση μου είναι η αφύπνιση από τον πολύ βολικό λήθαργο των τελευταίων (πολλών) χρόνων. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει ο Μιχάλης Καλαϊτζάκης και τον ευχαριστώ για την εξαιρετικά σημαντική του βοήθεια. Εννοείται πως ευκαιρία ψάχναμε, οπότε μετά τα εγκαίνια 22:30+ είστε όλοι καλεσμένοι στο after party που θα γίνει στο @Βαζακι mini bar με @Wolve eNt. στα decks για άλλη μια φορα με πολύ ορεξη και groove!!! Χορευτικό το παπούτσι,,, διατάσεις,,,, και Let's daaaaance!!!»
Γιώργος Αρβανιτίδης



Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ( Wolve eNt. ) ειναι Dj με εμφανίσεις τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Έχει μοιραστεί τα decks με μερικά απο τα σημαντικότερα ονόματα της Ευρωπαϊκής Underground σκηνής όπως: The Captain (It), Kognitif official (Fr), ProleteR (Fr), Jon Kennedy (UK), Kill Emil (GR), Stiko (Gr), mCurtis (GR), Cheese Royale (Gr), Mosek(Gr), Shy Nee (Gr) and many more και είναι μέλος του συγκροτήματος Groovetica, με τους οποίους διοργανώνουν συχνά live εμφανίσεις.... Ghetto Funk, Old Skool Hip Hop, Breaks, Trap, Dub, Reggae, DnB, Electro Swing, Disco κ.α. είναι η βάση. 

Από εκεί και πέρα με διάφορες τεχνικές mixing και scratching βγαίνει ένα δυναμικό groove αποτέλεσμα. Δραστηριοποιείται επίσης, στον χώρο της διοργάνωσης συναυλιών/ πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως των Liset Alea (Nouvelle Vauge),Διονύση Σαββόπουλο, Αλκίνοο Ιωαννίδη,Ορφέα Περίδη, Δ. Ζερβουδάκη, Μπάμπη Στόκα, Sugah Spank & The Swing Shoes, Haig Yazdjian, Encardia, Boombastic κ.α. 

Επίσης υπήρξε μέλος στην ομάδα διοργάνωσης όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων από το 2011 έως και το 2016.


Post Top Ad

.............