Διακήρυξης «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας και Ειδών Ατομικής Προστασίας για τους Δικαιούχους Εργαζομένους των Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Διακήρυξης «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας και Ειδών Ατομικής Προστασίας για τους Δικαιούχους Εργαζομένους των Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης»

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς που πρόκειται να υποβάλλουν προσφορά στον Συνοπτικό Διαγωνισμό της υπ. αριθ. 32483/20-10-2017 διακήρυξης της προμήθειας «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας και Ειδών Ατομικής Προστασίας για τους Δικαιούχους Εργαζομένους των Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης» ότι στην υπ’ αρ. 25/2017 Μελέτη και συγκεκριμένα στις Τεχνικές Προδιαγραφές υπάρχει εκ παραδρομής λάθος αρίθμηση σε σχέση με τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμού της ίδιας μελέτης και το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄: Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς.

Συγκεκριμένα:
Στον Πίνακα των Τεχνικών Προδιαγραφών στον α/α 14 έχει γραφεί το είδος «Γυαλιά για Οξυγονοκολλητές» ενώ έπρεπε να αναγράφεται το είδος του α/α 15 «Μάσκα Ηλεκτροσυγκόλλησης», στον α/α 20 «Αδιάβροχες Ποδιές» έπρεπε να είναι το είδος του α/α 21 «Στολές Προστασίας από χημικά» και στον α/α 34 «Φακός χειρός LED (12 λθμενς)» θα έπρεπε να είναι το είδος του α/α 38 «ΣΕΤ μονωτικών Εργαλείων» όπως απεικονίζονται στον πίνακα του Ενδεικτικού Προϋπολογισμού και του Εντύπου Οικονομικής Προσφοράς.
Επίσης στον Πίνακα Ανάλυσης του ΣΕΤ Μονωτικών Εργαλείων ο α/α 13 είναι : «Όργανο ελέγχου τάσης 12ν-750ν-1000ν» και όχι «Όργανο ελέγχου τάσης 12ν-750ν-100» που έχει αναρτηθεί εκ παραδρομής.

Post Top Ad

.............