Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Ειρήνης Μανέ ( Πάνω στα χέρια σου ) στο ασφυκτικά γεμάτο απο κόσμο Πολύκεντρο Νεολαίας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Ειρήνης Μανέ ( Πάνω στα χέρια σου ) στο ασφυκτικά γεμάτο απο κόσμο Πολύκεντρο Νεολαίας

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου το νέο βιβλίο της Συγγραφέως Ειρήνη Μανέ στο ασφυκτικά γεμάτο απο φίλους και γνωστούς Πολύκεντρο Νεολαίας του δήμου Ηρακλείου.
Σε μια συγκινησιακή βραδιά η συγγραφέας ξεδίπλωσε και μοιράστηκε με το κοινό τις πολύπλευρες πτυχές της αγάπης που γεννιούνται απο διαφορετικές αφορμές και συντρέχουν στον ίδιο παρανομαστή.


Τον συντονισμό και την παρουσίαση της βραδιάς είχε η κυρία Μαρία Τζιράκη Πατακού όπου με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου.
Η συμμετοχή του κοινού στην παρουσίαση τόσο με τις ερωτήσεις προς την συγγραφέα, όσο και με το θερμό χειροκρότημα που επαναλαμβανόταν ζέστανε ακόμα περισσότερο την βραδιά και πλημμύρισε με ακόμα περισσότερη αγάπη τις ψυχές μας.
Η μικρή Μαρίζα Γενναράκη σε μια γλυκιά παρένθεση αποτύπωσε στην ( σκηνή ) με την σιωπή της και την παρουσία της, την ανιδιοτελή αγάπη της μικρής ψυχής που κουβαλάει ο καθένας μας.

Ένα νέο βιβλίο χείμαρρος συναισθημάτων απο μια συγγραφέα γεμάτη ενέργεια, σκέψεις, βιώματα και φαντασία το οποίο είναι στην διάθεση του αναγνωστικού κοινού, απο της εκδόσεις MYSTIS.
 Το βιβλίο “ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



 Μέσα στις σελίδες του η συγγραφέας μας μιλάει για την ανιδιοτελή αγάπη ,το ισχυρό κίνητρο του έρωτα αλλά και τη δύναμη της συγχώρεσης. Η συγχώρεση είναι μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του εαυτού μας .Όταν συγχωρείς το μόνο σίγουρο είναι ότι λυτρώνεις πρώτα την ψυχή σου, σώζεσαι από το αβάσταχτο βάρος που κουβαλάς.



Η Ειρήνη Μανέ ένας νέος Ανθρωπος που έγραψε το συγκεκριμένο βιβλίο όταν σταμάτησε να πιστεύει στα παραμύθια. όπως λέει και η ίδια το γράψιμο άρχισε να μου ανοίγει το μυαλό, να με απελευθερώνει. Προσπάθησα να μοιραστώ τις σκέψεις μου και να αποδείξω στον εαυτό μου για άλλη μια φορά ότι όλα τα υλικά είναι ουτοπία μένουν εδώ και εμείς είμαστε αναμνήσεις στο πέρασμα του χρόνου.





























Post Top Ad

.............