Η πρώτη Ημερίδα για την Τσικουδιά ...
"Τσικουδιά ... Το Νέκταρ της Κρητικής Γής"
Αιθ. Μ. Καρέλλη (πρώην Ανδρόγεω)
Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:30
Ημερίδα με θέμα τη Τσικουδιά ... από τη Παραγωγή, στην Γαστρονομία και
τα Cocktail ...
Παραγωγή: Από τα σταφύλια μέχρι την απόσταξη και τα ηδύποτα.
Γαστρονομία:
Η τσικουδιά ...
- Με συνοδευτικά πιάτα από την Κρήτη και την Ελλάδα.
- Ως υλικό παρασκευής φαγητών και γλυκών.
Cocktail: Προτάσεις για συνταγές και διαφορετικούς τρόπους
σερβιρίσματος.
Ομιλητές:
Ψαράκης Μηνάς Σύμβουλος Οίνου
Νικηφόρος Γιώργος ByRaki flavor
Χρονάκης Γιώργος Chef
Δαμιανάκης Γιώργος Executive Chef
Χατζηδάκης Μανος B Pastry Chef
Διαλυνάς Μανος Bartender
Με την υποστήριξη:
Δήμος Ηρακλείου - Municipality of Heraklion
Είσοδος Ελεύθερη
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολουθησης.
Στηρίζουμε το εθελοντικό Σωματείο ATAXTOI
Στόχος της Ημερίδας για την Τσικουδιά Κρήτης και των ηδύποτων είναι:
- Η καλύτερη γνώση του Κρητικού Αποστάγματος.
- Η εκμετάλλευση της στην μαγειρική, την ζαχαροπλαστική καθώς και στα
Cocktail.
- Να αναδείξουμε διαφορετικούς τρόπους κατανάλωσης της Τσικουδιάς και
των ηδύποτων κατ επέκταση στους χώρους εστίασης.
πληροφορίες:
email: info_day_tsikoudia@Byraki.gr
Τηλ. 6989732340