Με περίπτερο το λιμάνι της Σητείας στην Έκθεση Κρουαζιέρας «SEATRADE EUROPE» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Με περίπτερο το λιμάνι της Σητείας στην Έκθεση Κρουαζιέρας «SEATRADE EUROPE»


O Οργανισμός Λιμένος Σητείας συμμετέχει με περίπτερο στην Έκθεση Κρουαζιέρας «SEATRADE EUROPE», που πραγματοποιείται από 6 έως και σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στο Αμβούργο.
Τον Οργανισμό εκπροσωπούν ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Σητείας κύριος Θοδωρής Πετρουλάκης.
Η έκθεση κρουαζιέρας ανοίγει τους ορίζοντες και την ομπρέλα των στόχων του λιμενικού ταμείου αφού οι επαφές με τους εκπροσώπους των εταιρειών μόνο θετικά μηνύματα έχουν να λάβουν.
Στο διεθνές αυτό φόρουμ η Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπήθηκε με 3 λιμάνια – του Αγίου Νικολάου, και τον πρόεδρο Γεώργιο Μπαρμπούνη, της Σητείας και του Ρεθύμνου.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι στην έκθεση συμμετείχε και ο σύμβουλος κρουαζιέρας κύριος Γιάννης Μπράς, όπου και στήριξε και ενθάρρυνε την συμμετοχή των οργανισμών λιμένων Αγίου Νικολάου και Σητείας.

Η συμμετοχή στην Έκθεση του Αμβούργου αποτελεί στοχευμένη προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του λιμένος, γεγονός που βοηθά στην προσπάθεια να λειτουργήσει το λιμάνι της Σητείας ως λιμάνι κρουαζιέρας  δίνοντας περαιτέρω έμφαση στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.


Post Top Ad

.............