Το ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ βρέθηκε στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Το ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ βρέθηκε στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης


Η «αυλαία» της 82ης ΔΕΘ έπεσε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, καθώς η συναυλία του Σάκη Ρουβά, που ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμο κάθε ηλικίας καταγράφοντας ρεκόρ προσέλευσης.




Υπερέβησαν τους 260.000 οι επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ, που ολοκληρώθηκε χθες, ανανεώνοντας το «ραντεβού» με τους φίλους της για τον Σεπτέμβριο του 2018.
Ειδικότερα, 263.724 άτομα, έναντι 210.081 πέρσι, πέρασαν τις πύλες της έκθεσης από τις 9-17 Σεπτεμβρίου και επισκέφτηκαν την μεγαλύτερη ΔΕΘ της τελευταίας δεκαετίας.
Η τεράστια προσέλευση επισκεπτών συνδυάστηκε με τους 1.500 εκθέτες και την μεγάλη επιτυχία της συμμετοχής της Κίνας, η οποία με 167 εκθεσιακές συμμετοχές και με πάνω από 400 άτομα επίσημη αποστολή, έθεσε νέα δεδομένα για τον θεσμό της Τιμώμενης Χώρας.

Ο συνεργάτης του ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ Μάνος Χαιρέτης βρέθηκε στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης και κατέγραψε με τον φωτογραφικό του φακό τα περισσότερα περίπτερα των εκθετών.
Ο έντονος επιχειρηματικός χαρακτήρας και η ενίσχυση της διεθνοποίησης αποτέλεσαν κυρίαρχα στοιχεία της «προσωπικότητας» της 82ης ΔΕΘ.
Οι επιμέρους ενότητες της έκθεσης κάλυψαν ένα ευρύ πεδίο ενδιαφερόντων, από την εκπαίδευση, την αυτοκίνηση, την ενέργεια μέχρι την ομορφιά, την γαστρονομία και το e-gaming με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.
H Κίνα συναντάει την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη, την καρδιά της Βαλκανικής εκθεσιακής δραστηριότητας στην 82η ΔΕΘαπό τις 9-17/9. Στην 82η ΔΕΘ ανοίγει ένα παράθυρο για τις ελληνικές εταιρείες για συνεργασία, ενημέρωση και εν γένει για ευκαιρίες εξόρμησης στην Κίνα… να μπουν οι βάσεις για τη σύναψη εμπορικών συνεργασιών και προς τις δύο κατευθύνσεις
















































































































ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -  ΜΑΝΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ

Post Top Ad

.............