Ξαναζωντάνεψαν στήν πόλη της Σητείας οι web camera μετά απο σχετικό άρθρο του ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Ξαναζωντάνεψαν στήν πόλη της Σητείας οι web camera μετά απο σχετικό άρθρο του ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

Ξαναζωντάνεψαν στήν πόλη της Σητείας οι web camera σταθερής εικόνας οι οποίες το τελευταίο καιρό είχαν σταματήσει να λειτουργούν.
Σε σχετικό άρθρο δείτε εδώ που είχαμε δημοσιεύσει και αναδείξει το θέμα στις 10 Ιουλίου 2017 αναφέραμε την εξαφάνιση... της εικόνας που δείχνει την Σητεία απο κάμερες που ήταν τοποθετημένες απο το έτος 2009 σε 2 κεντρικά μέρη, στην ταράτσα γνωστού ξενοδοχείου δείχνοντας το λιμάνι, καθώς επίσης και πρός την πλατεία με τους φοίνικες.
Στα συγκεκριμένα link οι κάμερες μας καληνύχτιζαν στην κυριολεξία αλλά και μεταφορικά δεδομένου ότι έδειχναν μέρα νύχτα το λιμάνι σε βραδινά πλάνα με την ένδειξη ότι είναι λήψη του έτους 2012.


Μιλώντας με τον δήμαρχο Σητείας κύριο Θοδωρή Πατεράκη τον ενημερώσαμε για το πρόβλημα και του εξηγήσαμε την επιτακτική ανάγκη διαφήμισης της πόλης διαδικτυακά, προτείνοντας την εγκατάσταση HD έγχρωμων καμερών που θα μπορούν να δείχνουν και να διαφημίζουν κομβικά σημεία της πόλης.
Είτε αντικαταστάθηκαν είτε επιδιορθώθηκαν μπράβο στους υπεύθυνους των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου για τις άμεσες ενέργειες τους.
Αναμένουμε και θα χαιρόμασταν να δούμε και την υλοποίηση της πρότασης μας

Για χρήση καμερών σε Ταράτσες ξενοδοχείων
Εντός και δίπλα της πόλης
Συνοικίες απο την πλευρά του αεροδρομίου Σητείας
Το μπαλκόνι της πόλης της Σητείας η Ρούσσα Εκκλησία

Δεδομένο ότι η αντικατάσταση ξανα έφερε το livepics ξανά σε δρόμους προηγούμενης τεχνολογίας.



Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, και του ίντερνετ.
Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από την δυνατότητα των ανθρώπων να ανταλλάσσουν και να μεταφέρουν πληροφορίες ελεύθερα και να έχουν άμεση πρόσβαση σε γνώσεις που θα ήταν δύσκολο ή αδύνατο να βρεθούν στο παρελθόν. 
Η έννοια αυτή συνδέεται με την έννοια της ψηφιακής εποχής ή της ψηφιακής επανάστασης και μεταφέρει τις επιπτώσεις της αλλαγής από την παραδοσιακή βιομηχανία (την οποία εγκαθίδρυσε η βιομηχανική επανάσταση μέσα από την εκβιομηχάνιση)σε μια οικονομία που βασίζεται στο χειρισμό των πληροφοριών.


Αντώνης Γενναρακής

Post Top Ad

.............