Ξεκίνησαν με Αλκίνοο Ιωαννίδη και Γιώργος Καλούδη το Σάββατο 5 Αυγούστου στο θέατρο Κοκόλας στον Κερατόκαμπο του δήμου Βιάννου οι «Τέχνες του Νότου ΄17» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Ξεκίνησαν με Αλκίνοο Ιωαννίδη και Γιώργος Καλούδη το Σάββατο 5 Αυγούστου στο θέατρο Κοκόλας στον Κερατόκαμπο του δήμου Βιάννου οι «Τέχνες του Νότου ΄17»


Ξεκίνησαν το Σάββατο 5 Αυγούστου στο θέατρο Κοκόλας στον Κερατόκαμπο του δήμου Βιάννου οι «Τέχνες του Νότου ΄17» 
Μια υπέροχη βραδιά κάτω από ένα ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο ανοικτό θέατρο απολαμβάνοντας τους Αλκίνοο Ιωαννίδη και Γιώργος Καλούδη στην κρητική λύρα και το τσέλο
Καταπληκτικές ερμηνείες που καθήλωσαν το ακροατήριο που γέμισε το θέατρο και αποθέωσε τους δύο καλλιτέχνες. 




Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσίασε διασκευές τραγουδιών από τους δίσκους και τις συμμετοχές του, όπως και από τον τελευταίο του δίσκο, με τίτλο «Μικρή Βαλίτσα». 
Η συνεργασία του με τον Γιώργο Καλούδη μετρά αρκετά χρόνια και χιλιάδες
χιλιόμετρα. Έχοντας περάσει μέσα από διαφορετικούς ηχητικούς κόσμους, οι δύο μουσικοί διαμόρφωσαν μια κοινή αισθητική με βάση την αυτοσχεδιαστική ελευθερία, τη χαρά της συνύπαρξης και τον σεβασμό στην απλότητα και την ευθύτητα του τραγουδιού. Το ακουστικό αυτό πρόγραμμα δίνει έμφαση στην εσωτερική ένταση, στην ερμηνευτική λεπτομέρεια και στην ευρυχωρία της ησυχίας.




Post Top Ad

.............