Η μουσικοθεατρική παράσταση “Ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια” αύριο Δευτέρα στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Η μουσικοθεατρική παράσταση “Ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια” αύριο Δευτέρα στα Χανιά


Τη μουσικοθεατρική παράσταση “Ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια” σε μετάφραση-διασκευή του Διονύση Σαββόπουλου παρουσιάζουν αύριο Δευτέρα, 21 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου η Ορχήστρα Φιλαρμονικής Δήμου Σητείας σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας.
Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Χανίων.



Στο έργο ο ποιητής με όχημα την κωμωδία και πιο επίκαιρος από ποτέ, σατιρίζει αμείλικτα την πολεμική παράνοια των συμπολιτών του, κραυγάζοντας την επιθυμία του για Ειρήνη και όλα τα αγαθά που την ορίζουν: την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο, τη φροντίδα για το κοινό συμφέρον, την τίμια διαχείριση του δημόσιου ταμείου, την πίστη στις ηθικές αξίες, τον σεβασμό και την αγάπη για την φύση και φυσικά τη χαρά για την ζωή και τον έρωτα.
Πρόκειται για μια πολυπρόσωπη μουσικοθεατρική παράσταση 70 και άνω ατόμων (μουσικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί) «ντυμένη» άψογα με τις μουσικές του Διονύση Σαββόπουλου αλλά και το προσωπικό του ύφος, το οποίο τονίζει ξεκάθαρα τις αντιστοιχίες ανάμεσα στο χθες και το σήμερα.
Η σκηνοθεσία είναι του Μιχάλη Γιαννακάκη, την ευθύνη της διεύθυνσης της ορχήστρας και της ενορχήστρωσης έχει ο Γιώργος Φουρναράκης, ενώ η παραγωγή είναι του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας.


Η είσοδος είναι 5 ευρώ – μειωμένο 2,5 ευρώ, ενώ 1 ευρώ από κάθε ολόκληρο εισιτήριο θα διατεθεί για το Νοσοκομείο Χανίων.

Η μουσικοθεατρική παράσταση “Ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια” αύριο Δευτέρα στα Χανιά

Post Top Ad

.............