Ευχαριστούμε για την υπέροχη διαμονή στο ξενοδοχείο Sitia beach city resort and spa - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ευχαριστούμε για την υπέροχη διαμονή στο ξενοδοχείο Sitia beach city resort and spa

Την πόλη της Σητείας την γνωρίζουμε όλοι μας, οι ομορφιές της είναι φανερές αλλά και κρυμμένες, σε παραλίες, στενάκια, σε λόφους και σε δρόμους που πρέπει να περπατήσεις και να αισθανθείς μυρωδιές και χρώματα.
Τους Ανθρώπους της πρέπει να τους συναντήσεις, να ακούσεις τις ιστορίες τους να σε τρατάρουν να σε φιλέψουν και να νιώσεις φίλος τους.
Η πλώρη της Κρήτης έχει την δύναμη να σε ταξιδέψει και να σε σαγηνέψει με πολλούς τρόπους απλούς καθημερινούς αλλά και οργανωμένους.


Διακοπές στην Σητεία σημαίνει αρμονία χρωμάτων και αρωμάτων. Εδώ θα συναντήσεις ήχους και θα τραγουδήσεις σε παρεάκια που στήνονται στο λεπτό.
Επισκέπτομαι χρόνια την Σητεία, την συναντώ στο διάβα μου άλλοτε για βόλτα και άλλοτε για δουλεία. Έχουμε φωτογραφίσει τα περισσότερα χωριά της επαρχίας, ζήσαμε απο κοντά Ανθρώπους που έχουν την δική τους ιστορία στον τόπο, άνοιξαν σπίτια και χωρέσαμε στις παρέες, αποκτήσαμε χωριό και κάναμε φίλους.


Έζησα τις προηγούμενες ημέρες ( Αντώνης Γενναράκης ) το μεσογειακό φεστιβάλ Σητείας μια γιορτή - συνάντηση ήχων χρωμάτων και πολιτισμών, που πραγματοποιήτε για 5η συνεχή χρονιά και έχει γίνει θεσμός για την πόλη.
Το μεσογειακό φεστιβάλ Σητείας είναι ένα ραντεβού των ανθρώπων του πολιτισμού και της μουσικής. Διαφορετικές γλώσσες και κουλτούρες που βρίσκουν αγκαλιά σαν λιμάνι στην θάλασσα της Μεσογείου και στους λαούς που κατοικούν γύρω της.




Προσκεκλημένος απο το σύλλογο φίλων μουσικής και τους υπεύθυνους διοργανωτές του φεστιβάλ παρέμεινα ώς διαμονή για 3 ημέρες στο ξενοδοχείο sitia beach city resort and spa όπου και ένιωσα την απίστευτη φιλοξενία των Σητειακών ξανά.
Θέλησα να γράψω το συγκεκριμένο άρθρο όχι για να διαφημίσω το ξενοδοχείο, κάτι άλλωστε που δεν το χρειάζεται, αλλά για να ευχαριστήσω την διεύθυνση και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση, το ζεστό χαμόγελο που προσφέρουν, και την ευγενική και συνάμα ταπεινή τους παρουσία στον χώρο ώς πρός τις πιθανές ανάγκες του πελάτη.
Το Sitia Beach City Resort & Spa είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 5 αστέρων στην περιοχή της Σητείας, ένας χώρος για πολυτελής διακοπές και ανάλογη εξυπηρέτηση.
όμως τις περισσότερες φορές πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα και να βάζουμε άλλη μια πινελιά λέξεων στο πάζλ των αναμνήσεων μας.
...Τους Ανθρώπους που διοικούν και στηρίζουν το ξενοδοχείο.


Απο την πρώτη στιγμή που βρίσκεσαι στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου νιώθεις την διάθεση εξυπηρέτησης και την ζεστασιά του προσωπικού.
Μια δροσερή πορτοκαλάδα απο ένα χαμογελαστό πρόσωπο σε υποδέχεται.
Ίσως δεν θεωρούμε πελάτης διακοπών δεδομένο ότι φιλοξενήθηκα δωρεάν απο τους διοργανωτές του μεσογειακού φεστιβάλ Σητείας, αυτό όμως δεν επηρέασε σε τίποτα την παιδεία και την Σητειακή πάστα της ψυχής εκ μέρους της διεύθυνσης και του προσωπικού στο να σου δείχνει ότι σκοπός τους είναι να σε εξυπηρετήσουν και να νιώσεις γαλήνια.


Το ξενοδοχείο Sitia beach city resort and spa προσέφερε για τους καλεσμένους του μεσογειακού φεστιβάλ δωμάτια και υπηρεσίες εντελώς δωρεάν, και αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά.
Συμπράττει σε δράσεις που γίνονται στην πόλη της Σητείας, στηρίζει θεσμούς, οργανώνει ή φιλοξενεί συνέδρια και ημερίδες που πραγματοποιούνται στην πόλη.
Το ξενοδοχείο sitia beach city resort and spa στήριξε το μεσογειακό φεστιβάλ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του ξενοδοχείου, και ιδιαίτερα την διευθύντρια κυρία Άννα Καραγιάννη για την ευγένεια του λόγου της, για το όραμα που ακολουθεί, τις υπηρεσίες που συντονίζει και προσφέρει, για την ζεστή τηλεφωνική μας επικοινωνία που είχαμε. για την διαμονή που μας πρόσφερε.

Αντώνης.Ι. Γενναράκης




Στο κεντρικό εστιατόριο μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακό πρωινό καθώς και Ελληνικές και Κρητικές σπεσιαλιτέ που ετοιμάζονται από τους επαγγελματίες Σεφ του ξενοδοχείου με φρέσκα τοπικά προϊόντα και έχουν ως βάση την - παγκοσμίου φήμης - Κρητική διατροφή.




Το ξενοδοχείο sitia beach city resort and spa αποτελείται απο 162 δωμάτια (κανονικά, σουίτες, bungalow) το ξενοδοχείο διατηρεί μια ξεχωριστή αρχιτεκτονική τάση της δεκαετίας του 70, προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ξεχωριστή διαμονή και αποτελεί μια από τις πλέον ποιοτικές επιλογές για αξέχαστες διακοπές στο νησί της Κρήτης.
 Τα δωμάτια είναι κομψά, μοντέρνα και προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή.
Το κεντρικό εστιατόριο προσφέρει, σε καθημερινή βάση, μία τεράστια ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται παραδοσιακά ελληνικές συνταγές και Κρητικά πιάτα.
Επιπρόσθετα, το ξενοδοχείο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήθος υπηρεσιών, τις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να αξιοποιήσουν για ξεκούραση και ψυχαγωγία. Στους καταπράσινους κήπους μας θα βρείτε ηρεμία και χαλάρωση, στο χώρο του spa μπορείτε να διαλέξετε διάφορα προγράμματα περιποίησης και ομορφιάς, ενώ στις μεγάλες πισίνες και στην παραλία θα έχετε τη δυνατότητα για ηλιοθεραπεία, μπάνιο αλλά ενασχόληση με θαλάσσια σπορ.
Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε ότι η περιοχή γύρω από το θέρετρο προσφέρει την ευκαιρία για όμορφες βόλτες, πεζοπορία, ποδηλασία και τζόκινγκ.



Τέλος, το Sitia Beach City Resport & Spa είναι εύκολα προσβάσιμο με κάθε μέσο μεταφοράς, καθώς ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο υπάρχει στάση λεωφορείου που συνδέει το ξενοδοχείο με διάφορα σημεία ενδιαφέροντος και αξιοθέατα, ενώ η απόσταση από το αεροδρόμιο της Σητείας είναι 1.5 Km και από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου 120 Km



Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Sitia Beach City Resort & Spa, γνωρίζοντας τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, γενικά, αλλά και ειδικά για την ανάπτυξη του τουρισμού, εφαρμόζει το  Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με τα κριτήρια του διεθνούς προτύπου ISO 14001:2004. Το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου, αλλά, κυρίως, τη διαμονή και τις υπηρεσίες εστίασης.












Post Top Ad

.............