Ενας πρωτότυπος γάμος με Τρακτέρ στο Οροπέδιο Λασιθίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ενας πρωτότυπος γάμος με Τρακτέρ στο Οροπέδιο Λασιθίου


Την Κυριακή 23-7-2017 , ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου , ο Ιωάννης Τζερμιάς του Εμμανουήλ και της Κατερίνας , το γένος Φραγκάκη και η Κάλλια Χατζάκη του Δημήτριου και της Μαρίας , το γένος Βερίγου, στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου ,στον Άγιο Γεώργιο Οροπεδίου Λασιθίου ,όπου βάφτισαν και την πανέμορφη κορούλα τους , δίνοντας της το όνομα Μαρία! !!!!
Συγγενείς και φίλοι , επιφύλλασαν μία έκπληξη στο αγαπητό ζευγάρι , αφού τους συνόδευσαν στην εκκλησία με... τρακτέρ ,καθώς ο Γαμπρός ( όπως και οι περισσότεροι κάτοικοι του Οροπεδίου Λασιθίου) είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης.



Οι εκπλήξεις και τα πειράγματα , στο ζευγάρι , όμως δεν σταμάτησαν εκεί. ...
Εμείς , να ευχηθώ στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον και φυσικά καλή σοδειά μιας και έφτασε η ώρα της εξαγωγής για την πατάτα του Οροπεδίου Λασιθίου! !!!!!!!
Στον χορό του Ησαΐα,το καθιερωμένο ρύζι, έφτανε όχι μόνον για να ριζώσει το ζευγάρι. ...αλλά και για να σιτιστεί όλος ο Ελληνικός στρατός! !!!! Η διασκέδαση συνεχίστηκε στο κέντρο Κουρήτες υπό τους ήχους του dj Giamali , το κρητικό συγκρότημα του Ν. Ρινακάκη, τον οποίο συνόδευαν , χορευτές από το συγκρότημα του Αετογιάννη! !!!!!

Post Top Ad

.............